beads_001.jpg
beads_002.jpg
beads_003.jpg

??

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Værdibevis på 500,- for kun 250,- til BeadsNdrops i Studiestræde - Lav dine egne designer-smykker i Swarovski krystaller, ægte perler eller ædelsten

BeadsNdrops

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre


For 5 år siden startede Aishia Kisborg sin forretning BeadsNdrops. Dengang solgte hun kun hel- & halvædelsten samt perler til firmaer, der lavede dyre designersmykker af perlerne. Men siden da har mange fundet ud af, at det er sjovt selv at lave sine smykker, mens det også giver mulighed for at lave smykker, der ligner de dyre designersmykker på en prik (men til en meget lavere pris). Og udvalget er desuden meget større når du selv vælger hvilke perler, du vil have på din ring, armbånd, halskæde eller i dit vedhæng.

BeadsNdrops har tidligere ligget i mindre lokaler, men flyttede til Studiestræde i juni 2009 for at få mere plads. Her finder du to etager fyldt med Swarovski krystaller, ægte perler, hel- og halvædelsten, smykke-materialer og alle de vedhæng og kæder du drømmer om til at lave dine egne smykker.

Tidligere leverede BeadsNdrops perler direkte til store smykkedesignere, men indehaver af BeadsNdrops Aishia Kisborg fortæller, at mange fandt ud af, at de selv kunne lave deres egne smykker for 500 kr, der ligner de største designermærker til 4-6000 kr.

"Det er vigtigt for os at folk får ordentlig kvalitet. Vi sørger for ekstra tyk forsølvning og forgyldning. Det kan godt være, at det er dyrere for os i indkøb, men vores kunder skal være tilfredse med kvaliteten - og pris & kvalitet hænger sammen, så derfor kommer kunderne tilbage", fortæller Aishia, og uddyber: "Det er professionelle medarbejdere, der står bag disken. De fleste er autodidakte, men de har arbejdet med smykker i 4-5 år. De kan rådgive omkring materialer og metoder."

Aishia fortæller videre, at alle ringe og øreringe er god kvalitet uden skadelige stoffer. Det er lavet af 100% sterling sølv, 22 karat guld på sterling sølv eller 14 karat guld på messing eller stål. Her finder du ikke nikkel eller zink.

"Jeg vil helst have, at mine kunder får den der følelse, som man kender, når man køber dét man har set frem til længe. Så går man helt flyvende og høj ud fra forretningen", fortæller Aishia og afslutter med et par kommentarer om smykkedesign lige nu: "I dag er det meget lange halskæder med et dødningehovedvedhæng og frynser, der er in. Men det helt nye, der er hot blandt Bvlgari, Dior og Dolce & Gabana, er store insekter som ringe og vedhæng, mariehøner og lignende."

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.10.2010 til 01.02.2011.

Ingen betingelser.

Gælder også smykkekurser, hvor du kan lære at lave professionelle smykker.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 11-18

De 2 første lørdage i måneden 11-15.00

www.beadsndrops.dk

Aftalepart

Beads N Drops - IKKE I BRUG
CVR: ??
  • Beads N Drops - IKKE I BRUG
    BeadsNdrops
    Studiestræde 41
    1455 Kbh. K.
Vælg variation
Vælg variation