Pia_001.jpg
pia_002.jpg
pia_003.jpg

50% på 30 minutters afspændingsbehandling hos Pia Lundblad, autoriseret fysioterapeut med speciale i ryg- og nakketerapi

150,- / 300,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 30 minutters afspændingsbehandling hos Pia Lundblad, autoriseret fysioterapeut med speciale i ryg- og nakketerapi

Professionel afspændingsbehandling hos Fysioterapia

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Med en lang arbejdsdag på kontoret eller stress og jag i hverdagen, opstår der hurtigt spændinger i kroppen. Disse spændinger kan medføre hovedpine og træthed, og det er derfor vigtigt, at du afspænder kroppen. Dagens Tilbud giver 30 minutters professionel, afspændende behandling fra Fysioterapia af en autoriseret fysioterapeut og du kan gå derfra afslappet - let i hoved og krop.

Fysioterapia ligger i Kompagnistræde få minutters gang fra Strøget og er omgivet af hyggelige cafeer og små butikker med alverdens ting og sager. Lokalet er lyst og lækkert og alt er ergonomisk korrekt, for det er vigtigt at passe på sin krop. Afslappende musik spiller i baggrunden, og man mærker straks roen indfinde sig.

Pia har 25 års erfaring som fysioterapeut og er autoriseret med speciale i nakke og skuldre. Derudover er hun foredragsholder og afholder kurser i mobiliseringsteknikker, manuel terapi, Mckenzie og Maitland. Man kan derfor trygt lægge sine spændinger i Pias kyndige hænder.

Afspændingsbehandlingen starter i en specialdesignet stol, der er specielt god til at eksponere nakke og skuldre, så Pia kan lokalisere problemerne. Derefter bliver nakken løsnet op, skulder og hoved bliver behandlet hvorefter der afsluttes med ledmobilisering, udspænding og massage. Behandlingen kan afhjælpe en række spændinger og kan forebygge en træt og uoplagt krop, invaliderende og kroniske smerter, musearm og diskusprolaps.

Betingelser

  • Kan indløses fra 12.10.2010 til 31.01.2011.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Kan kun bruges fra kl. 11-15.

Book en tid på hjemmesiden www.fysioterapia.dk eller på telefon 3393 6600.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 11-17

www.fysioterapia.dk

Aftalepart

Fysioterapia
CVR: 13655642
  • Fysioterapia
    Fysioterapia
    Kompagnistræde 7
    1208 København K
Vælg variation
Vælg variation