Victoria_001.jpg
victoria_002.jpg
Victoria_003.jpg

??

350,- / 750,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

50% på 60 minutters forkælelse inkl. oxygenbehandling hos Skønhedssalonen på Strandvejen - Vælg mellem ansigtsopstramning eller cellulitebehandling

Bliv skøn hos Skønhedssalonen

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Hos Skønhedssalonen kan du roligt læne dig tilbage i stolen og lade dig behandle. Skønhedssalonen, som ejes af Irina Del og i øvrigt lige har fejret 10 års fødselsdag, tilbyder kunderne de nyeste behandlingsmetoder indenfor kosmetologiens verden. Metoderne er både baseret på traditionel viden og moderne teknologier.


I hverdagen udsættes vi ofte for både positiv og negativ stress i forbindelse med arbejde, deadlines, sociale begivenheder eller arrangementer, der fylder vores kalender. Sommetider overbebyrder vi os selv for at nå det hele og indimellem ender det med at kroppen siger fra. Spændinger i kroppen blokerer for energistrømmen og kan føre til hovedpine, træthed, søvnløshed m.m. Netop derfor er det vigtigt, at der regelmæssigt bliver løsnet op for spændingerne i kroppen, da det kan hjælpe med at undgå kroniske sygdomme i fremtiden.

Med Dagens Tilbud får du 60 minutters afspændende og opstrammende behandling af krop og sjæl hos Skønhedssalonen. Du kan vælge imellem en opstrammende ansigtsbehandling eller en celulitebehandling. Begge behandlinger foregår med DENS elektrode terapi som står for Dynamisk Elektro Neuro adaptiv Stimulation.

DENS elektrode terapi foregår ved hjælp af specielt udarbejdede mikroimpulser der fordrer en feedbackreaktion i kroppen der stimulerer og normaliserer nervesystemet. Ifølge undersøgelser og statistikker forbedrer DENS-terapi den fysiske og psykiske tilstand med op til 85%. Metoden kan aktivere nedsat muskeltonus, fjerne hævelser, forbedre blodkars elasticitet og blodcirkulation, styrke væv og muskler mm.

Behandlingen slutter af med en dejlig oxygenbehandling med musik- og aroma-terapi i Skønhedssalonens specialdesignede stole. Musikken er baseret på ny lydteknologi og er en kombination af Alpha,- Delta-og Theta-frekvenser der hurtigt vil bringe kroppen i en tilstand af dyb afslappelse og stor velvære. Oxygenbehandlingen med aromaterapi virker både energigivende, antibakteriel,  tonende, og genoprettende for krop og sjæl.

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.10.2010 til 31.01.2011.

Ingen betingelser.

Bestil tid på mail: victoria2920@gmail.com eller telefon: 50302111Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre 9-18

Lørdag  9-14

www.irinadel.dk

Aftalepart

Skønhedssalonen
CVR: ??

Adresse

Kapelvej 46c, baghuset 2. sal
Kbh N
  • Skønhedssalonen
    Skønhedssalonen for mænd og kvinder
    Strandvejen 61
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation