Få for 500 Kr. shopping hos Superlove for kun 250 kr.

To-etagers shoppingparadis i Nørregade

Af Julie Vibe Michelsen

Superlove er et to-etagers skatkammer, der leder tankerne hen på 50-60érne farverige danske interiørdesign. På skohylderne spotter du både Hunter gummistøvler, fest-stiletter og bikerboots, og på bøjlerne hænger  tidløse fashion-styles, mens hylderne bugner med smykker og accessories. Dagens Tilbud giver et gavekort til Superlove på 500 kr. til 250 kr. Kortet kan du gemme til den glade sommerdag, hvor du har brug for lidt shopping-stemning fra Superlove.

Superlove gør en dyd ud af at finde godt design til gode priser. De vælger kvalitetsvarer i mange farver, og Anette, der sammen med sin mand er indehaver af forretningen, forklarer, at de mange farver og det store udvalg skal skabe en uformel, hyggelig og glad stemning.

På hylderne finder du alt fra smykker og lædertasker til skæve accessories og keramik, mens bøjlerne bærer tidløst design fra blandt andre Tusnelda Bloch, Whiite, Nümph og Vadum. Tøj der spænder lige fra florlette sommerkjoler og glimtende festtoppe til casual jeans, T-shirts og bløde læderjakker.

Superlove er en butik man har svært ved at forlade, når først man er trådt over dørtærsklen. Så sørg for, at du har god tid. Du opdager hele tiden nye små nye sjove nips til din bolig eller dit tøjskab.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.06.2010 til 02.09.2010.

MAX 75 SOLGTE I ALT!

Max 1 værdibevis pr. Kunde

Værdibeviset kan ikke bruges til nedsatte varer og kan ikke byttes til penge eller gavekort.Information

Åbningstider:

Man-Fre kl. 10.00-18.00

Lør kl. 11.00-16.00

www.superlove.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

 "Superlove er en skøn butik der har et stort udvalg af mærkelige ting.
En blanding af tøj, sko, smykker og brugskunst."

Set på mitkbh.dk

AOK

"Ejerne er de samme som havde Smilende Sussi. De har tøj, sko, ting til boligen og alt mulig andet. Man kan finde sjove og skæve ting her!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Super Love
CVR: ??
  • Super Love
    Super Love
    Nørregade 45
    Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation