2 for 1 på lækker, stor brunch fra Café Den Røde Hund på Nørrebrogade - frit valg mellem vegetar og almindelig

Café Den Røde Hund

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Café Den Røde Hund ligger i hjertet af Nørrebro lige overfor Assistens Kirkegården ved Runddelen. Udenfor er der fortovsborde og ægte berliner stemning og indenfor er der ild i pejsen, og masser af hygge, og her kan du i ro og mag nyde din lækre brunch med én, du holder af. Dagens Tilbud giver 2 for 1 på deres store, lækre brunch og der er frit valg mellem almindelig og vegetarisk.

Nørrebro er kendt som et sammensurium af kunst, musik, grønthandlere og fest. Midt i dette virvar ligger Café Den Røde Hund og byder på hygge foran den åbne pejs. Den Røde Hund har plads til alle, unge som gamle og du kan slappe af, i de bløde lounge stole, hygge foran pejsen, eller sætte dig ved vinduet med udsigt til den travle Nørrebrogade.

Café Den Røde Hund har en lækker brunch lavet af kvalitetsråvarer. Du kan vælge mellem almindelig eller vegetar, og kan tage en af hver, så du ikke går glip af noget. Hertil kan det anbefales at købe en lækker kop kaffe, for det kan cafeen også.

Café Den Røde Hund

På Café Den Røde Hund er der mange muligheder. Det er muligt at leje lokaler til selskaber som for eksempel barnedåb, julefrokost eller bare fest. I slutningen af oktober vil diverse kunstnere indtage Den Røde Hund, og fylde stedet med akustiske toner. Derudover er der fredagsbar hver fredag fra 17-23 med specielle tilbud. Den Røde Hund er klar på det hele, det er kun fantasien der sætter grænser.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.10.2010 til 09.11.2010.

Gælder i tidsrummet 10-14.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-ons 10-23
Tor-lør 10-24
Søn og helligdage 10-22

www.cafedenroedehund.dk

Anmeldelser

iBYEN

"På Den Røde Hund er kvaliteten på brunchtallerknen i orden og størrelsen prangende. Og med den elskværdige betjening er cafeen på Nørrebrogade et rart sted at søge hen."

Set på ibyen.dk

Aftalepart

Cafe Den Rode Hund
CVR: ??

Adresse

Nordre Frihavnsgade 13
  • Cafe Den Rode Hund
    Café Den Røde Hund
    Nørrebrogade 114
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation