??

600,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på personlig shopper ved Sofia Wean - Få 1 times personlig session med fantastiske Sofia Wean og find tøjet, som passer til dit personlige udtryk

Personlig Shopper ved Sofia Wean

Skribent: Nicoline Edinger

Video: Mads Jørgensen & Mark Pellegrini

Med Dagens Tilbud får du Sofia Wean som din personlige shopper. Hun vil guide dig i gennem det store udbud af tøj og de mange forskellige butikker, som findes i indre by. Sofia Wean vil hjælpe dig med at sortere og finde frem til det rigtige tøj, der matcher din personlighed - tøj der fuldender din garderobe.

Midt i København, i et hyggeligt studio fyldt med sko, tasker, armbånd og rejseminder, har den livsglade Sofia Wean sin base. Hun vil hjælpe dig med at shoppe og finde tøj og accessories, som vil være med til at skabe og styrke det image og udtryk, du ønsker at signalere gennem din beklædning.

Stylingen, som Sofia tilbyder, holder minimum i 3 år - hvis ikke meget længere - og hendes vejledning går ikke kun ud på at bidrage med nye tøjkøb. Hun vil også fremhæve dine bedste sider gennem tøj, som passer til din krop og dine farver. Sofia Wean fortæller, at hun vil skabe en "grundegarderobe", der er holdbar og moderne i lang tid.

Med Dagens Tilbud vil Sofia være din personlige shopper og guide dig i gennem det store udbud af tøj og de mange forskellige butikker, som findes i indre by. Hun vil hjælpe dig med at sortere, se og finde frem til det rigtige tøj, der matcher din personlighed og din eksisterende garderobe.

Om Sofia Wean:

Sofia Wean født i Thailand, vokset op i Sverige men bor, heldigvis for os, i dag i København. Hun har en utrolig bred erfaring indenfor sit fag, da hun har arbejdet med mode i over 18 år og igennem hendes karriere har hun mødt og hjulpet ikke mindre end 2000 kvinder.

I dag arbejder hun med det der kaldes "æstetisk image-branding og personlig udvikling", samtidig med at hun er i gang med at starte sin egen tøjlinje. Til dagligt køber hun personlige ting ind til hendes kommende online shop, opdaterer sin blog og tilbyder hjælp til personlig shopping og garderobetjek herhjemme og udenlands.

""Alle spørgsmål man har om mode, kan man få svar på" siger Sofia uden tøven og smiler. For Sofia er tøj og mode en følelse, om at vise hvem man er.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.10.2010 til 06.01.2011.

Gælder kun på hverdage kl. 10-18.Information

Hjemmeside:

sofiawean.com

Bestil tid på sofia@sofiawean.com eller tlf: 26221626

Aftalepart

Sofia Wean
CVR: ??
  • Sofia Wean
    Personlig Shopper ved Sofia Wean
    St. Regnegade 24, 1 sal
    1110 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation