50% på 2 valgfri kaffe og 2 dagens kage fra den luksuriøse kaffe-, chokolade- og delikatesseforretningen Savoir på Guldbergsgade

Søde sager fra Savoir får tænderne til at løbe i vand

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

I den hyggelige Guldbergsgade finder du delikatesseforretningen Savoir, der lokker med vidunderlige, søde kager. Når du træder indenfor, fortryder du ikke dit valg. Her er et kæmpe udvalg af lækre kager lavet af Savoirs franske konditor. Den lille delikatesse- og kaffeforretning åbnede i november 2009 og er siden blevet manges yndlingscafe.

Savoir er med rette kendt for sine lækre kager og gode kaffe. Med Dagens Tilbud kan du tage en ven i hånden, og prøve både kaffe og kage til halv pris. Dagens kage varierer og kan for eksempel være chokolade brownie, gulerodskage eller chokolade muffin - alle er lavet fra bunden, for hos Savoir springer man ikke over hvor gærdet er lavest.

Savoir er en lille hyggelig cafe med lækker belysning, mørke vægge og små caféborde. Indehaver Osvaldo Gonzalez går meget op i indretningen, og har selv været med til at udvælge alt i cafeen. Han vil gerne have, at der er en hyggelig, afslappet og hjemlig atmosfære.

Udover de lækre kager, har Savoir et udvalg af sandwich og spanske tapas. De spanske tapas er lavet af Savoirs spanske kok, og har for nylig fået stor ros af modemagasinet Elle, der elsker Savoirs tapas, kager og kaffe.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.10.2010 til 05.01.2011.

Gælder kun mellem 12-18.Information

Hjemmeside og åbningstider:

Åbent alle dage kl. 11-22

www.savoir.dk

Anmeldelser

Elle.dk

"SAVIOR på Guldbergsgade gør det rigtig godt. Mit første øjekast faldt over de ekstremt overdådige kager (chokolade-elskere, notér!), men indenfor blev jeg også mødt af lækre pølser, oste, brød og andre tapas plus en god portion hyggelig stemning."

Set på www.elle.dk

Aftalepart

Savoir
CVR: ??
  • Savoir
    Savoir
    Guldbergsgade 11
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation