KI001.jpg
KI002.jpg

??

750,- / 1.570,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Få 52% på to konsultationer i stresshåndtering ved Anne Windfeldt samt bogen 'Har du travlt? Så hold pause'

Opnå personligt overskud i din hverdag

Skribent: Kristoffer Ellebye Larsen

Vi oplever i højere grad, at der bliver stillet større krav på arbejdet og i vores fritid, hvilket kan føre til stress. Med dagens tilbud sætter vi fokus på trivsel og sundhed og tilbyder to konsultationer á 1 time ved Anne Windfeldt, professionel rådgiver. Dagens Tilbud giver desuden bogen Har du travlt? Så hold pause, der giver konkrete redskaber til at komme ned i gear og samtidig have en effektiv hverdag.


Konsultationerne foregår i lyse og afslappende omgivelser tæt ved Forum, hvor rådgivningsvirksomheden Ki holder til. Her bliver man modtaget af en smilende og imødekommende Anne Windfeldt, der personligt tager sig af alle konsultationer.

Anne Windfeldt har stor erfaring med personlig rådgivning, og har gjort sig som forfatter, foredragsholder og konsulent indenfor håndtering af stress. Hun har desuden undervist i mange år og har en BA i pædagogik fra Københavns Universitet.

Selv beskriver hun ikke sine konsultationer som direkte stresshåndtering, men mere som håndtering af travlheden, der på sigt kan få konsekvenser. "Travlhed er ofte den tilstand, der kommer før stress. At håndtere denne travlhed fornuftigt er derfor en langtidsholdbar måde at undgå stress på". Man behøver derfor ikke at være ude i tovene for at blive rådgivet hos Ki. I stedet får man konkrete redskaber til at undgå, at det kommer så vidt.

Udgangspunktet er altid den specifikke situation, og rådgivningen er derfor skræddersyet til den enkelte. Der lægges vægt på, at det skal være nemt og simpelt. Konsultationerne er resultatorienterede, og derfor lover Anne også, at man vil være markant bedre rustet til at håndtere stress efter bare to konsultationer.

Med dagens tilbud følger desuden bogen Har du travlt? Så hold pause som Anne selv er forfatter til. Bogen indeholder konkrete redskaber og cases, der hjælper læseren til at balancere på den hårfine grænse mellem travlhed og stress. Med bogen følger også en CD, der understøtter med råd, vejledning og afslappende musik. Så snup dagens tilbud og få styr på en hektisk hverdag!

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.10.2010 til 04.01.2011.

Ingen betingelser.

Der kan bestilles tid over telefon: 22116066 eller på mail: annewindfeldt@hotmail.comInformation

Hjemmeside:

www.holdpause.dk

Aftalepart

KI
CVR: ??

Adresse

Finsensvej 6d
Frederiksberg
  • KI
    KI
    Julius Thomsens gade 14
    1632 København V.
Vælg variation
Vælg variation