2 Cosmopolitans på The Food for 90,- i anledning af Sex and the City uge

The Food serverer den ægte
New Yorker oplevelse

Af Frederik Plum

Sex and the City 2 er over os. Carrie Bradshaw er taget til Abu Dhabi med sin garderobe, der skulle løbe op i en værdi af 10 mio. dollars, mens Downtown inviterer SATC fans til et mere overkommeligt tilbud. Dagens Tilbud gælder 2 for 1 på cosmopolitans på den New Yorker-inspirerede The Food. Den kombinerede restaurant og bar ligger lige over for Empire Bio på Nørrebro, og giver de perfekte rammer til en aften i selskab Carrie og veninderne.

The Food ligger kun 14 meter fra Empire Bio. Kenneth Madsen, der er medejer af restauranten, har da også haft sin gang i biografen. For 10 år siden startede han Empire Bio, men nu har han solgt sin andel for at starte restauranten lige over for. "Jeg ville lave en rigtig New Yorker-restaurant, med bar og take away. Et sted som man kan bruge før eller efter biografen, så det bliver en hel oplevelse at gå i biografen", fortæller Kenneth.

The Food er en ægte New Yorker-restaurant. Den har den særegne blanding af stilren, rå charme og fokus på den elegante men simple mad, som giver en fornemmelse af, at man kunne stå midt på Manhattan. Desuden ligger The Food midt på Nørrebro, hvor den skiller sig ud blandt de mange cafeer.

The Food har lavet en sær-menu til den nye Sex and the City 2. Kenneth fortæller: "Vi har lavet et særarrangement fordi SATC passer perfekt til vores koncept. Arrangement starter kl. 17 med en cosmopolitan. Herefter har vi lavet en lækker New Yorker menu, der afsluttes med kage og en latte, og så kan man gå over og se filmen der starter kl. 19."

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.06.2010 til 01.09.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Tir - Løn kl. 17.30-23.00

www.thefood.dk

Anmeldelser

Ibyen.dk

"Lige overfor Empire Bio med et gårdmiljø, der kaster tanker til sydligere himmelstrøg, har de slået dørene op til et spisested, der trods yderst tjekket indretning ikke er spor dyrt eller fornemt, men som sætter velsmagen i højsædet. Stedet kalder de såmænd bare The Food, for det er jo det, det drejer sig om."

Set på ibyen.dk

AOK

"Man kan spise en enkelt forret før filmen, eller tre forretter og en dessert.  Eller blot få et par snacks og et glas vin - hvis restauranten altså ikke er fuld af spisende gæster. Eller spise en forret før filmen og komme tilbage og spise hovedret og dessert bagefter."

Set på aok.dk

Aftalepart

The Food
CVR: ??

Adresse

Guldbergsgade 29
2200 KBH N
  • The Food
    The Food
    Guldbergsgade 29

    2200 København
Vælg variation
Vælg variation