Juliemarie001.jpg
Juliemarie002.jpg

2 for 1 på billetter til Julie Marias afslutningskoncert live i Bremen

160,- / 320,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på billetter til Julie Marias afslutningskoncert live i Bremen

Julie Maria runder af med en sanselig koncert i Bremen

Skribent: Frederik Plum


Siden udgivelsen af det anmelderroste album "Yaguar" i oktober sidste år, og nomineringen til årets P3-prisen, har der været fart på den Julie Marias karriere.

"Med Yaguar føler jeg, at jeg har fundet den kobling mellem sårbarhed og power, der altid har været drivkraften for mig. Det samlede musikalske udtryk har for alvor fortættet og foldet sig ud - ikke mindst live. Hvilket har været til stor eufori, både for mig og bandet. Den glæde vi oplever ved at spille og den forbindelse der kan opstå mellem os og publikum, kan ikke måles med noget andet, jeg har oplevet i mit liv. "

Til trods for sin unge alder har Julie Maria arbejdet sammen med nogle af danmarks mest anerkendte kunstnere som Tim Christensen, Steffen Brandt, Mike Sheridan, Randi Laubek, Mads Langer og Lennart Ginman og udgivet 3 albums, indsunget titelsangen til DR's Pagten og P3' søndagsprogram hængepartiet - og har for alvor bidt sig fast på den musikalske stjernehimmel.

Med hendes overvældende energi, skarpe musikalske udtryk og sjælelige tilstedeværelse har Julie Maria rørt og væltet sit publikum omkuld henover sommeren på landets spillesteder og festivaler - og i den grad manifesteret sig som et af danmarks bedste kvindelige liveacts.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.10.2010 til 14.01.2011.

Max. 50 værdibeviser til salg.Information

Dagens 2'er gælder billetter til koncerten den 16. oktober 2010 kl. 19:00 i Bremen.

Anmeldelser

Juliemaria.net

"Med min koncert i BREMEN lukkes Yaguar perioden af med et kæmpe, energisk brag som symbol på hvor skelsættende og fantastisk et år det har været. Og ikke mindst for at understrege hvor meget jeg kommer til at savne at spille, når der igen lukkes ned for scenelyset og nye sange kræver deres berettigelse."

Set på juliemaria.net

Aftalepart

Beatbox
CVR: ??
  • Beatbox
    Bremen
    Nyropsgade 39-41
    1602 København V
Vælg variation
Vælg variation