Boligmagasinet002.jpg
Boligmagasinet001.jpg

??

238,- / 618,-
  • 61% rabat
  • Slutter om

61% på 3 numre af Bolig Magasinet samt en skøn Eau de Parfum fra Donna Karan - selvforkælelse og inspiration i én pakke

Lad dig inspirere i dit hjem

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

 

Dit hjem er ikke blot et sted med en praktisk funktion. Det er dit personlige rum med smukke genstande og lækkert design. Med Dagens Tilbud får du den inspiration, du har brug for, til at skabe personlige og smukke rammer i dit hjem. Derudover får du også en let blomsterduft fra Donna Karan.


Hjemmet har fået en ny status: Det er ikke blot et sted, hvor familien opholder sig, og hvor tingene er købt af praktiske årsager. Et hjem må gerne fortælle en historie om hvem der bor der i kraft af indretningen. Møbler og boligtilbehør er i høj grad købt med omtanke og et ønske om at udtrykke en personlig stil. Det praktiske aspekt er dog ikke helt ude af billedet da mange ønsker at udnytte den plads de har bedst muligt.

Bolig Magasinet inspirerer dig til forskellige løsninger til den optimale indretning af din bolig, som du måske ikke selv ville være kommet i tanke om. Det kunne være alt fra farver, tapeter, møbler, tæpper eller puder, som ellers ikke ville have fundet vej til din indretning.

Hjemmet skal helst være et sted der føles rart at være og hvor du kan slappe af, lade op, invitere til middag eller fest, arbejde, være kreativ og ikke mindst hvor der er plads til at være dig selv. Med Dagens Tilbud får du de nyeste tendenser sendt direkte til din postkasse, hvorefter du kan vælge det ud som passer på dit hjem. Oven i pakken får du en let blomsterduft fra Donna Karan så du også kan forkæle dig selv.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.10.2010 til 11.11.2010.

Bolig Magasinet tilsendes d.11/11 . Du kan til enhver tid opsige dit abonnement skriftligt eller telefonisk og Benjamin Media skal blot
have din opsigelse senest 5 dage efter du har modtaget dit magasin.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke har eller har haft abonnement på Bolig Magasinet inden for de seneste 6 måneder og gælder ikke Grønland, Færøerne og udlandet. Du skal være fyldt 18 år for at tegne
abonnement.Information

Du kan altid benytte selvbetjeningen her: boligmagasinet.dk/kundeservice
men ellers er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på telefon: 70 22 00 55
Man-tor: kl. 9.00-12.15 og 13.15-16.00

Fredag: kl. 9.00-12.15 og 13.15-15.30

boligmagasinet.dk

Anmeldelser

Bladkiosken.dk

"Skab en sikker stil, og bliv opdateret på tidens boligtrends. Få nemme og hurtige løsninger til at forvandle dit hjem til en overkommelig pris. Se, hvordan du indretter dit hjem, flot og praktisk. Bolig Magasinet giver dig tips, som du kan bruge til noget!"

Set på bladkiosken.dk

Aftalepart

Benjamin Media
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation