_MG_5632.jpg
_MG_5676.jpg
_MG_5721.jpg

??

800,- / 1.600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på kostvejledning ved Lene Hanssons Wellness Center - Lene Hansson er bl.a. kendt fra TV3 og har hjulpet mange til en sundere levevis

Komplet kostvejledning fra Lene Hansson Wellness Center

 

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Dagens Tilbud gælder en komplet kostvejledning á 2 timer. Det foregår i det eksklusive Lene Hansson Wellness Center i indre by. Du vil få en grundig gennemgang i Lene Hanssons kostprincipper, som bl.a. omhandler syre/base balancen samt kombinationsprincippet. Du skal udfylde en helseprofil samt en maddagbog, som vil blive gennemgået under de 2 timers kostvejledning. Derudover vil du blive vejet og få målt din fedtprocent og du vil få undervisningsmateriale, kostplan og opskrifter til din nye livsstil. Kort sagt, den komplette pakke til at få en frisk start på en ny og sundere livsstil


Hos Lene Hansson Wellness Center tilrettelægger de altid kostvejledningen efter dit personlige behov. Generelt er det fælles for alle, at man skal leve efter syre/base balancen samt kombinationsprincippet. Det kan f.eks. være, at du ønsker mere energi, en sundere livsstil eller blot mere velvære.

For at opretholde din sundhed, og dermed skabe vejen til et vægttab der holder, er det vigtigt, at du respekterer kroppens indvendige pH-balance. Det er lige så vigtigt at overholde pH-balancen, som det er, at holde din krops temperatur på de 37 grader der skal til, for at den fungerer optimalt.

Lene Hansson Wellness Center arbejder bl.a. med udgangspunkt i en øvelse, hvor de undersøger din kost for syredannende og basedannende fødevarer. Sammen sætter I røde cirkler om det syredannende og grønne cirkler om det basedannende. Typisk er det desværre det syredannende, der er det dominerende og det ideelle forhold er, at du har mindst dobbelt så mange grønne cirkler som røde.

Dagens Tilbud gælder en komplet kostvejledning á 2 timer og giver en grundig gennemgang i Lene Hanssons kostprincipper, personlig helseprofil, maddagbog, vejning og mål, fedtprocentmåling samt undervisningsmateriale, kostplan og opskrifter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.10.2010 til 02.01.2011.

Ingen betingelser.

For booking af kostvejledning, kan du kontakte Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Gitte Høj Jørgensen, på tlf.: 70258800 eller via e-mail gitte@lenehansson.dk.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Se plan over kostvejledningskurser på www.lenehansson.dk

Anmeldelser

Zoom Magazine

"Kostvejledning, en helt ny form for Yoga massage og Life Coaching, det er blot nogle af de mange spændende tilbud du kan opleve i Lene Hanssons nye Wellness Center."

Set på zoommagazine.dk

Aftalepart

Lene Hanssons Wellness Center
CVR: 29636125

Adresse

Holbergsgade 24
1057 København K
  • Lene Hanssons Wellness Center
    Holbergsgade 24
    1057 København K
Vælg variation
Vælg variation