LETZ SUSHI åbner på Vesterbro og det fejrer vi med 50% på en stor sushimenu inkl. tilbehør til 2 personer

LETZ SUSHI åbner på Vesterbro!

Skribent: Frederik Plum

Foto: Kim Bjærre

Fredag d. 1. oktober åbner LETZ SUSHI på Vesterbro. Dagens Tilbud giver 50% på 1 stor sushimenu inkl. tilbehør og drikke til 2 personer samt en invitation til at komme forbi fredag aften til live dj og goodiebags i den nye LETZ SUSHI.

LETZ SUSHI åbnede det første take away sted på Østerbro i marts 2003. I dag er LETZ SUSHI en københavnsk kæde med spisesteder på Østerbro, Nørrebro, Christianshavn, City, Charlottenlund og nu også på Vesterbro. Konceptet er stadig det samme som da den første forretning åbnede. Her serveres fusions sushi i enkle og hyggelige omgivelser.

Den nye LETZ SUSHI åbner fredag den 1. oktober og samme aften inviterer Costume på en enestående shoppeaften i København med Fashion After Dark - en aften, hvor Københavns modebutikker holder længe åbent og fejrer moden med late-night shopping og masser af events og overraskelser rundt omkring i butikkerne. Dagens Tilbud er den perfekte måde at varme op til Late Night Shopping.

OM LETZ SUSHI

Hos LETZ SUSHI serveres fusions-sushi i enkle og hyggelige omgivelser. Køkkenet blander alverdens smagsoplevelser og serverer også sushi, til dem der ikke bryder sig om rå fisk. Hos LETZ SUSHI kan du for eksempel få maki med kylling, oksekød eller vegetarfyld, side om side med den klassiske California Roll. LETZ SUSHI arbejder altid på at tilbyde en masse nye, spændende tiltag i form af anderledes månedsmenuer, specielle toppede maki og små forretter.

Sushikæden er startet af Louise Ertman Baunsgaard, der stadig driver forretningen. Hun værner om de principper, der lå til grund for den første take away på Østerbro. LETZ SUSHI har en vision om, at det skal være nemt og overkommeligt at finde et sundt alternativ til de københavnske take away-steder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.10.2010 til 01.11.2010.

Kan kun afhentes hos LETZ SUSHI på Vesterbro.

Gælder 1 LETZ MIX 2 menu, samt 1 wakamesalat, 1 edamamebønner, 1 dåse wasabiærter og 2 japanske øl eller læskedrik.Information

Åbningstider og hjemmeside:

LETZ SUSHI Vesterbro

Mandag til søndag fra kl. 12.00 - 22.00

www.letzsushi.dk

Anmeldelser

iBYEN

"Var forbi LETZ SUSHI Elmegade i går, og jeg synes, det er en af de hyggeligste sushibarer i byen! Kan godt lide, den afslappede atmosfære der er på stedet og den rare og imødekommende holdning tjenerne har!"

Set på ibyen.dk

AOK

"I Nordre Frihavnsgade på Østerbro åbnede i 2003 en sushi take away, som serverer en fri fortolkning af den japanske spise. Derfor er denne biks især er god til dem, der ikke har spist sushi før og ikke er helt trygge ved rå fisk."

Set på aok.dk

Aftalepart

LETZ SUSHI
CVR: 10107423
  • LETZ SUSHI
    LETZ SUSHI
    Viktoriagade 6
    1655 Kbh. V
Vælg variation
Vælg variation