Mi001.jpg
Mi002.jpg
Mi003.jpg

Få 50% på et månedskort til holdundervisning på professionelle Music Institute

337,- / 675,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Music Institute på Frederiksberg er 100% professionelt og tilbyder alle former for musikundervisning - 50% på månedskort til holdundervisning

Opfyld drømmen på Music Institute

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Hvis der gemmer sig en rockstjerne dig eller du vil udfolde dig gennem musikken, så har du nu chancen for at opfylde drømmen. Music Institute på Frederiksberg er 100% professionelt, og tilbyder rytmisk musikundervisning. Alle undervisere på Music Institute er enten uddannet fra konservatoriet eller har lang erfaring fra musikbranchen, så du kan være sikker på at modtage professionel undervisning.

Holdundervisningen er sammensat efter alder og niveau, og du vil derfor opleve ligesindede på det hold du vælger. Holdundervisning er en spændende og sjov undervisningsmetode, stemningen er altid god, og de andre elever hjælper med at holde motivationen i top. Alle hold er på to til fire elever, og varer ca. 45 min derfor er der god tid til hver elev. Hos Music Institute er der plads til drømme og talent, og der er et stærkt bånd mellem elever og lærere. Hos Music Institute bruges de nyeste undervisningsmetoder, og alle lærere går på kurser, så de konstant er opdateret om de nyeste tiltag indenfor musikundervisning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.10.2010 til 30.11.2010.

Gælder i oktober eller november.

Gælder kun til holdundervisning.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Telefontid man-fre. 10-16

www.musicinstitute.dk

Aftalepart

Music Institute
CVR: ??
  • Music Institute
    Music Institute
    Gammel kongevej 85, 1.
    1850 Frederiksberg C.
Vælg variation
Vælg variation