62% på 1 måneds træning til det eksklusive Palm Fitness

Fitnesshimmel i centrum

Af Frederik Plum

Hos Palmfitness bliver træningsoplevelsen hevet et trin op, så det bliver en oplevelse at træne i eksklusive omgivelser. Dagens Tilbud giver en måneds medlemskab hos Palmfitness til 250 kr. (norm. pris 650 kr.), og giver mulighed for at prøve et af byens mest ekslusive træningscentre.

Palmfitness er ikke bare et normalt træningscenter, her er kælet for alle detaljer. Marc Palm, der har startet træningscentret, fortæller: "Vi har gjort utroligt meget ud af indretningen. Der er taget højde for alt fra valget af materialer til miljøhensyn, og vi lægger stor vægt på, at der er en ordentlig service."

Marc Palm vil gerne gøre op med forestillingen om, at træningsoplevelsen bare skal være et ligegyldigt stop på vej hjem fra arbejde. Palmfitness har en Joe and the Juice tilknyttet træningscentret, så du kan køle ned med en friskpresset juice. Hvis du til gengæld vil have pulsen op i tempo, så er der live dj to gange om ugen, så træningen kommer helt op at ringe.

Alle træningsmaskinerne er af det eksklusive mærke Matrix, og giver mulighed for, at du kan se film eller høre musik, mens du træner på maskinerne. På Matrix maskinerne har du desuden mulighed for at tilslutte din iPod, så du kan medbringe dine egne film til løbebåndet, så du selv bestemmer hvilken underholdning du vil have til din træning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.06.2010 til 31.08.2010.

Max 1 køb pr. personInformation

Åbningstider:

Man-tor 6.00-22.00

Fre 6.00-20.00

Lør 8.00-19.00

Søn 9.00-19.00

www.palmfitness.dk

Anmeldelser

Helse Fitness

"Den første tanke der slår en, når man træder ind af døren til Palmfitness, er ganske enkelt, wauw !"

Set på www.helse-fitness.blogspot.com

AOK

"De rummelige lokaler (…) byder på hele 2300 kvadratmeters fitnesshimmel til de helseorienterede i indre by."

Set på aok.dk

Aftalepart

Palm Fitness
CVR: ??
  • Palm Fitness
    Palm Fitness
    Nørregade 12
    1165 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation