50% på skøn spa-oplevelse fra Ni´mat Spa ved Heidi Østerby – Forkæl dig selv i Spa’en på Hotel Hilton og opnå indre ro i det unikke Guldæg

Find indre ro i Guldægget

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Ni'mat Spa tilbyder en af byens mest eksklusive wellness-oplevelser i lækre asiatisk inspirerede omgivelser. Dagens Tilbud giver en smagsprøve på Ni'mat-oplevelsen med entré til spaen, håndklæder, badekåbe, slippers, aroma dampbad, saltvandspool, the og frugt. Som prikken over i'et gælder tilbuddet også 15 minutters fuldstændig afslapning i det unikke Guldæg. Forkæl dig selv med en oplevelse fra østens himmelstrøg i det lækre Ni´mat Spa på hotel Hilton kun 14 minutter i Metro fra Kgs. Nytorv.

Ni'mat Spa på Hotel Hilton er designet efter asiatisk forbillede i rolige afslappende farvenuancer, hvilket giver de perfekte rammer til at komme helt ned i tempo. Ved ankomst til Ni'mat Spa får du udleveret badekåbe, slippers og håndklæde og derefter kan du frit benytte dig af pool-området, aroma dampbade, boblebad mm.

Som kronen på værket afsluttes din totaloplevelse hos Ni´mat med Guldægget. Ni'mat Spa er de eneste i Skandinavien der har et Guldæg, og Heidi Østerby fortæller, at det er en meget personlig oplevelse. Guldægget er lavet i Asien, hvor det produceres efter Buddhistisk forbillede. I ægget ligger du alene under en lille stjernehimmel mens du lytter til lav musik og får en blid ryg-massage. Efter seancen på 15 minutter er du helt afslappet.

Med Dagens Tilbud får du 25% på de andre behandlinger som Ni'mat Spa tilbyder, som f.eks. ædelstensmassage, der foretages med varme lavasten. Kombinationen af hænder og varme sten giver en dybdegående massage der løsner op i de ømme muskler. Du kan også prøve Tempelmassage, der er den mest solgte behandling hos Ni'mat Spa. Behandlingen består i en lækker fodkur og en times massage med aromaolie efter eget valg. Se flere behandlinger på nimat.dk

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.09.2010 til 29.12.2010.

Gælder kun mandag-torsdag.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: kl. 7-21

Lør: kl. 10-19

Søn: kl. 10-17

nimat.dk

Anmeldelser

AOK

"Ni'mat er det indonesiske ord for luksus, mens ordet spa betyder helse gennem vand. Til sammen stemmer de to ord fint overens med Huset Ni'mats nye spa på Hilton Hotel."

Set på aok.dk

Aftalepart

Ni'mat Massage & Spa
CVR: 27917305

Adresse

Vendersgade 27
1363 København K
  • Ni'mat Massage & Spa
    Ni'mat Spa
    Hotel Hilton Copenhagen Airport
    Ellehammersvej 20
    2770 Kastrup
Vælg variation
Vælg variation