Få 50% på 2 lækre sandwich og 2 vand fra Lotte’s Sandwichbar - kun få meter fra Kongens Have

Lækre sandwich ved Kongens Have

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Kim Bjærre

Lotte's Sandwichbar laver lækre sandwich med et twist, der både kan tages med eller spises på stedet. De er altid lavet på gode friske råvarer, og alle ingredienser er så fedtfattige som muligt - dog uden at maden mister den gode smag. Du kan vælge mellem lyst eller groft brød og tilbuddet gælder også 2 vand.

Lotte's Sandwichbar ligger lige ved Gothersgade kun få meter fra Kongens Have. Her kan du få virkelig skønne sandwich lavet af nye og spændende kombinationer. Sandwichene kan både nydes på stedet, eller tages med under armen. På Lotte's sandwichbar er både sandwich og betjening i top, pigerne bag disken er altid glade, smilende og veloplagte, og får dig til at føle dig velkommen.

Charlotte Marvig åbnede Lotte's Sandwichbar i 2005, og siden da er folk strømmet til for at spise lækre sandwich. Sandwichbaren er hyggeligt indrettet, med enkle borde og stole, og en dejlig sofa man kan nyde sin sandwich i. Hvis du har travlt, kan du snuppe en sandwich to go.

Charlotte går meget op i, at alt er frisk og nylavet, og går ikke på kompromis med kvaliteten af de gode råvarer. Derudover kan Charlotte godt lide at finde på spændende sandwichkombinationer. Du kan for eksempel prøve en med brie, bacon, avocado og tyttebærsyltetøj.

Hvis du ikke er til nye ting, kan du også finde de mere klassiske sandwich på menukortet, dog findes de ofte med et lille twist og fantasi. Prøv for eksempel den klassiske Clubsandwich med en smule sød chilisauce, den får dine smagsløg til at synge!

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.09.2010 til 28.12.2010.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Gælder kun almindelig sandwich.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-fre: 8-18

Lørdag: 10-16

www.lottessandwichbar.dk

Anmeldelser

AOK

"Dejlig betjening, søde piger, og fantastisk gode sandwich, dejligt variende menukort, og gode sammensætninger"

Set på aok.dk

Aftalepart

Lotte’s Sandwichbar
CVR: ??

Adresse

Kronprinsessegade 10
Kbh K
  • Lotte’s Sandwichbar
    Lotte’s Sandwichbar
    Kronprinsessegade 10
    1000 København K
Vælg variation
Vælg variation