Askforhelp001.jpg
Askforhelp002.jpg

??

600,- / 1.200,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

50% på personlig coach ved Anne Serup fra Ask For Help – Få afklaret hvor du står i livet - dit arbejde, dine studier og rent personligt

Står du ved en korsvej?

Skribent: Frederik Plum


Mange kender følelsen af at stå ved en korsvej, hvor det kan synes umuligt at beslutte, hvilken retning der er bedst. Man kan ende med at blive stående for længe, indtil alle veje synes ligegyldige. Anne Serup, der er personlig coach, kender alt til svære valg og kan hjælpe med at afklare situationen, så det bliver nemmere at vælge, og hun kan desuden hjælpe med at komme videre i den retning, der er bedst - et nyt studie, egen forretning eller et nyt job.

Anne Serup har altid brændt for coaching, fordi hun kender den store indflydelse det kan have, at lukke et andet menneske ind - et menneske der kan hjælpe med at afklare bekymringer, så det hele bliver mere overskueligt. Hun har stor erfaring fra erhvervslivet, lige fra IT-branchen og film-branchen til Mærsk, men anerkender også at personlig coaching først og fremmest handler om det private, personlige og følelsesmæssige, og derfor har hun uddannet sig som coach og har taget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse.

"Min uddannelse som psykoterapeut gør, at jeg ikke er bange for at stoppe der, hvor det bliver personligt. Jeg kan hjælpe hele vejen, og det er som regel først når man stikker lidt dybere, at man når til de rigtig konstruktive resultater", fortæller Anne Serup, og fortsætter: "Men det er ikke sikkert, at frustrationen skyldes, at du skal gøre noget helt andet i livet, da det ofte kan skyldes, at du blot mangler afklaring omkring, hvor du står lige nu."

Anne kan også hjælpe med at afklare tanker og følelser omkring dit drømmestudie, drømmejob eller en drøm om at blive iværksætter, for at starte dit eget. Og hertil kan Anne, pga. hendes professionelle erfaring, hjælpe med at skrive ansøgninger til jobs eller kvote 2, så du kommer videre rent praktisk.

Hvis du efterfølgende booker to timer hos Anne Serup, vil den tredje time være gratis.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.09.2010 til 27.12.2010.

Bestil tid ved at ringe direkte på 40 52 07 21 eller ved at skrive en mail til anne@askforhelp.dk med telefonnummer, og Anne vil ringe tilbage.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Coaching foregår man-fre mellem kl. 9-19

askforhelp.dk

Anmeldelser

Askforhelp.dk

"Jeg har af flere omgange modtaget coaching af Anne Serup fra askforhelp.dk, både i forhold til det arbejdsmæssige, men også på personlige udfordringer. Anne evner nemlig, som den eneste coach jeg har mødt, evnen til at "stikke spaden" et lag dybere. Så selv om jeg gik og troede, at det problem jeg stod over for skyldes en ekstern faktor, - har Anne formået at holde et spejl op for mig og fået mig til at se, at flere gange, lå udfordringen faktisk hos mig selv. Pisse irriterende for så var jeg jo nødt til arbejde med mig selv, for at jeg kunne løse problemet."

Set på askforhelp.dk

Askforhelp.dk

"Jeg var i den situation, som mange på min alder kender, nemlig at skulle finde ud af hvilken uddannelse jeg ville ind på. Jeg havde søgt ind på Danmarks Designskole to gange, da jeg var nogenlunde sikker på, at det var den kreative vej, jeg skulle gå.  Men da jeg ikke blev optaget, blev jeg i tvivl, om jeg skulle begynde på en kreativ uddannelse og startede i stedet for på fransk studiet. Det løste intet, og jeg blev mere og mere frustreret, og her kom Anne så ind i billedet. Hun prikkede til min frygt for aldrig at finde et studie, som jeg ville kunne lide, og min idé om hvad andre/samfundet forventede af mig mht. at komme i gang hurtigst muligt. Hun gav mig en del stof til eftertanke, og hjalp mig til at mærke efter hvad JEG ville!"

Set på askforhelp.dk

Aftalepart

Ask for help
CVR: ??
 • Ask for help
  Ask For Help
  Frederiksborggade 20 b
  1360 Kbh. K
  50m fra Nørreport st.
Vælg variation
Vælg variation