Elisehudpleje001.jpg
Elisehudpleje002.jpg

??

600,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på en komplet ansigtsbehandling inkl. massage af ansigt, fødder og hovedbund hos den overdådige skønhedsklinik Elise Hudpleje i indre by

Elise Hudpleje i indre by

Skribent: Frederik Plum

Foto: Elise Hudpleje


Elise Hudpleje ligger i hjertet af København, bag det Kongelige Teater og Nyhavn, og er startet og drevet af kosmetolog Laila Jensen. Dagens Tilbud giver den totale skønhedsoplevelse og er den ultimative selvforkælelse eller den perfekte gave til den du holder af.


Laila Jensen, der er indehaver af Elise Hudpleje, fortæller, at hun ser det som sin fornemmeste opgave at skabe resultater, så hun altid har glade kunder. Når du træder ind hos Elise Hudpleje ved du, at du får velvære og afslapning, mens du forkæler din krop og din hud. Samtidig får du en resultatorienteret behandling samt vejledning til din hud.

Dette sikrer skønhedsklinikken ved kun at benytte de bedste produkter på markedet og ved aldrig at gå på kompromis med behandlingerne. Hos Elise Hudpleje sikrer de sig altid, at de ved præcis hvad kunden forventer.


Elise Hudpleje ligger i Lene Hanssons Wellness Center og lokalerne er lækkert indrettet med plads til det spirituelle. Der er mørke trægulve, dyblilla vægge, blidt lysindfald og store spejle. Midt i denne welness-oase ligger Elise Hudpleje i et dejligt lyst lokale, hvor du finder en af byens bedste kosmetologer.

Dagens Tilbud giver den ultimative forkælelse og gælder en komplet ansigtsbehandling og massage af ansigt, fødder og hovedbund fra den ekslusive Elise Hudpleje i indre by.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.09.2010 til 31.01.2011.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Gælder kun onsdage, torsdage og fredage.Information

Hjemmeside:

www.elisehudpleje.dk

Anmeldelser

De hitter

"En skøn lille oase. Det er skønt at lægge sig i stolen i det hyggelige lokale, komme helt ned i tempo via musikken og så blive behandlet med skønne produkter og virkelig professionelle teknikker. Jeg vil varmt anbefale et besøg hos Elise hudpleje.... Du er et nyt menneske bagefter!"

Set på dehitter.dk

Aftalepart

Elise Hudpleje
CVR: ??
  • Elise Hudpleje
    Elise Hudpleje
    Holbergsgade 24
    1057 Kbh K.
Vælg variation
Vælg variation