Gotvedskolen001.jpg
Gotvedskolen002.jpg
Gotvedskolen003.jpg

Dagens 2'er giver 69% på 3 måneders Gotvedgymnastik og mulighed for at vælge blandt 5 hold

300,- / 975,-
 • 69% rabat
 • Slutter om

Dagens 2'er giver 69% på 3 måneders Gotvedgymnastik og mulighed for at vælge blandt 5 hold på Frederiksberg eller København City

Motion skaber større velvære

Skribent: Sarah Svale

Foto: Gotvedskolen

Dagligdagsbevægelser som gang, løb, skubbe eller trække, bruger vi til at træne kroppens muskulatur og kroppens sammenhænge. Det kaldes for funktionel træning og giver den styrke, som er brugbar i hverdagens udfordringer. Mange beskriver Gotvedgymnastik som "At komme hjem". Det kan forstås som den oplevelse man får, når kroppen bliver bevæget roligt og bevidst. Enkle og gentagne bevægelser giver ro i sjæl og legeme.

Gotvedgymnastik er for livsnydere der vægter kvalitet i bevægelsen og sammenhængen mellem musik og bevægelse. Underviserne vælger musikken med omhu, så den støtter de forskellige bevægelser og giver variation i stemning og energi.

De gamle lokaler på Frederiksberg emmer af velvære og skaber en skøn ramme for fysiske udfoldelser - men også afspænding. Huset er opført af Helle Gotveds far i 1898 og er i dag fredet. Bare bygningen i sig selv er et besøg værd. En del af undervisningen foregår desuden i Gotvedskolens lokaler i Nørregade 7A, 2. sal, th. Kbh. K

På Gotvedskolen har de stor viden og mange års erfaring med at bruge motion til at skabe øget velvære. De ved, at motion kan være en god kur mod mange ting lige fra hovedpine til impotens. I dagens Danmark taler vi meget om stress og vi sidder for meget foran computere, hvor vi ikke får bevæget os nok, er Gotvedskolen et frirum, hvor man kan unde sig selv at komme i bevægelse i smukke omgivelser.

Du kan vælge mellem følgende hold á 3 måneder:

Vodroffsvej 51, Frederiksberg:

Tirsdag kl.19.20-20.20: Et moderat I Form hold med styrke, stræk og puls for kvinder.

Tirsdag kl.20.25-21.40: Et hold med ekstra godt tempo for kvinder.

Tirsdag 13.20-14.20: Gotved Pilates med Dorthe Jensen - Roligt og samlende effektiv træning af muskelkorsettet og balance.

Fredag 15.00-16.00: Qi-gong med Steffen Adamsen - lad kroppen styrkes med enkle og universelle bevægelser.

Nørregade 7A, 2. sal, th.. Kbh. C.

Tirsdag 19.00-20.15: Bevægelse og afspænding Med Zara Zimakoff - Rytmisk bevægelse, let styrketræning, udspænding og afspænding.

Betingelser

 • Kan indløses fra 27.09.2010 til 26.12.2010.

Du kan vælge mellem 5 hold, der alle kører om tirsdagen.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Gotvedskolen.dk

Se holdliste nederst i artiklen.

Aftalepart

Gotvedskolen
CVR: ??
 • Gotvedskolen
  Gotvedskolen
  Vodroffsvej 51
  1900 Frederiksberg C.
 • Gotvedskolen
  Bevægelsespædagoguddannelsen
  Nørregade 7A, 2. sal, th.
  1165 København K
Vælg variation
Vælg variation