Gastro001.jpg
Gastro002.jpg

??

229,- / 639,-
  • 64% rabat
  • Slutter om

64% på 6 måneders abonnement på mad- og vinmagasinet Gastro samt en eksklusiv proptrækker - Forkæl dig selv med inspiration til gode oplevelser

Dansk gastronomi i postkassen

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Gastro


Magasinet Gastro er en unik oplevelse udi gastonomiens forunderlige verden - for feinschmeckere og livsnydere med overskud til det gode liv. Med Dagens Tilbud melder du dig ind i en verden, der fokuserer på kvalitet i madlavning, og får mulighed for at følge med i de nyeste tendenser indenfor mad, vin og køkkenindretning. Derudover får du en eksklusiv proptrækker, som giver din vinoplevelse et seriøst pift opad. Så forkæl dig selv med inspiration til gode oplevelser, leveret direkte til din hoveddør.


Gastro er til dig, der sætter pris på at finde det perfekte glas, det helt rigtige komfur, årstidens bedste opskrift eller den ultimative proptrækker. Den kompromisløse stil er kendetegnende for Gastro - der er måske lettere løsninger, men her er ingen smalle steder!

Du får gastro sendt direkte hjem i din postkasse, hvor du i hvert nummer får korte, informative artikler og opslag samt længere artikler der indbyder til fordybelse - artikler som griber tingene an fra nye vinkler og skildrer emnerne på en måde, som giver dig et anderledes kig ind i en spændende verden. Gastro opdaterer dig med nyheder og tendenser inden for mad og vin og magasinet har snart 5 år på bagen.

Med Dagens Tilbud får du desuden en eksklusiv proptrækker i luksuriøst design. Proptrækkeren er solidt lavet af aluminium og hærdet stål med en teflonbelagt spiral og leveres i en sort gaveæske med folieskærer og årgangsskema over de bedste vinregioner.

Når det gælder Gastro er der ingen kompromiser. Der er altid fokus på at finde det bedste af det bedste til dig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.09.2010 til 20.10.2010.

Max 225 værdibeviser til salg.

Det første blad du modtager udkommer d. 11/11.

Gaven kan du forvente at modtage efter 2-3 uger.

Tilbuddet gælder kun for husstande, der ikke har haft abonnement inden for de seneste 6 måneder og kun i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne).Information

Åbningstider og hjemmeside:

Du kan kontakte abonnementservice på 39 45 75 45 alle hverdage kl. 9-15

www.gastro.dk

Abonnementet kan opsiges når som helst med 14 dages varsel både telefonisk og skriftligt.

Anmeldelser

Bladkiosken.dk

"Du kan godt begynde at skærpe appetitten. Forude venter mange timers læsning og god underholdning om mad, vin, rejser, artikler, de seneste nyheder og anmeldelser og en guide til det nyeste køkkengrej og de seneste trends."

Set på bladkiosken.dk

Aftalepart

Gotvedskolen DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Nansensgade 35, st th
Vælg variation
Vælg variation