Halv pris på salater hos Bankeråt lige i hjertet af København

Hos Bankeråt ryger de laksen
i eget køkken

Af Frederik Plum

Bankeråt har været samlingspunktet i Nansensgade i 18 år. De fleste københavnere kender stedet, og kan skrive under på, at dem der endnu ikke har været der, bør se det. Dagens Tilbud giver en af Bankeråts famøse hjemmelavede frokostsalater til halv pris. Så tag en laaang sommer-frokostpause, og nyd en salat i træernes skygge i Nansensgade.

Når du træder ind af døren hos Bankeråt, fornemmer du straks en helt særlig stemning. I første omgang skyldes det den noget usædvanlige udsmykning med spejlmosaik på væggene og de udstoppede dyr, der står rundt omkring i lokalet. Men Bankeråt har også en særlig aura, der gør at mange føler 'at de er lidt som at komme hjem'. Det skyldes de mange stamgæster og ansatte, der behandler stedet, som var det et andet hjem.

Bag baren finder du barchefen Mark. Han er snakkesaglig, og er ikke bange for at veksle et par ord med gæsterne. Desuden går han op i mad og drikke med liv og sjæl. Han står ofte og fifler med kaffemaskinen, og 'stemmer' den (så gennemløb og tryk sikrer den optimale kaffe), som var der tale om et musikinstrument.

Mange har bemærket, at der er et fransk islæt over Bankeråt, uden at kunne sætte fingeren på andet end den gode kaffe som bevis. Årsagen findes i, at stedet igennem de seneste 10 år, har været drevet af fransk-fødte Jean-Yves. Han er opvokset på landet i Frankrig, men er nu inkarneret by-bo'er. Han har dog ikke glemt den landlige forkærlighed for ordentlig preparering af mad, og derfor ryger Bankeråt laks i eget køkken for at sikre, at maden er lavet ordentligt.

Eksempler på salater:

Laks

Gedeost

Kylling

Tun

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.05.2010 til 27.08.2010.

Gælder kun man-tor fra

kl. 10-17.Information

Åbningstider:

Man-fredag kl. 9.30-24.00
Weekend og helligdage kl. 10.30-24.00

Køkkenet har åbent til kl. 21.30

www.bankeraat.dk

Anmeldelser

AOK

 " Her kommer både unge fyre med rulleskøjter, hængerøv og strikhue, lokale pensionister, forelskede par og kunstnertyper. Gadens pizza-mand kommer ind og får sin kaffekop fyldt op, og bartenderne hilser også på dig, der kommer her første gang."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

 "Udsmykningen bestående af dukkehoveder som lamper, udstoppede fuldt beklædte dyr og røde læber som pissoir, er anderledes og underholdene ... jeg prøvet deres E-Brunch, Afrique Wrap og Burger og synes det hele er super godt."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Bankeråt
CVR: ??

Adresse

Ahlefeldtsgade 27-29
1359 KBH K
  • Bankeråt
    Bankeråt
    Ahlefeldtsgade 29
    1359 København K
Vælg variation
Vælg variation