Wonhundred001.jpg
Wonhundred002.jpg
Wonhundred003.jpg

??

150,- / 300,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Værdibevis til designertøj fra Won Hundreds eget lagersalg i Forum - shop amok med 50% på designertøj der i forvejen er nedsat op til 70%

Shop amok i Won Hundred

Skribent: Maja Buur Bækgaard

Foto: Won Hundred

Won Hundreds lagersalg er længe ventet af tøjelskere. Her kan du shoppe løs i lækkert designertøj, til  utroligt lave priser. Vælg frit mellem bluser, bukser, sko, støvler, og jakker til både mænd og kvinder. Lagersalget byder på alt hvad det modehungrende hjerte kan begære.

Won Hundred er grundlagt af Nikolaj Nielsen, og er udsprunget af hans ønske om at skabe et anderledes tøjmærke i Danmark. Won Hundred er hurtigt blevet manges favoritmærke på grund af de anderledes snit og den lækre kvalitet og Won Hundred har formået at udfordre den danske mode. Der er taget udgangspunkt i formelt tøj, der er blevet tilført Won Hundreds frække snit.

Lagersalget tilbyder et kæmpe udvalg af tøj og sko til både mænd og kvinder. Her kan man helt sikkert finde noget nyt og lækkert til klædeskabet. Men som på alle andre lagersalg gælder først til mølle princippet - dog bliver der hver dag fyldt op med nye varer, så det bliver tre dage i shoppinghimlen.

I dag arbejder Won Hundred teamet ud fra mantraet passion, fascination, opmærksomhed og reaktion. Dette arbejdes der med lige fra de begyndende tegninger, til de lækre beklædningsdele hænger på bøjlen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.09.2010 til 29.09.2010.

Max. 1 værdibevis per person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Kan kun bruges til Won Hundreds lagersalg fra d. 27 til d. 29. september.Information

Hjemmeside og åbningstider:

Mandag d. 27/9 Kl. 14-20
Tirsdag d. 28/9 Kl. 12-20
Onsdag d. 29/9 Kl. 12-18

www.wonhundred.com

Aftalepart

Won Hundred
CVR: ??
  • Won Hundred
    Forum (restauranten), indgang fra Steenstrup 4A
    Julius Thomsens Plads 1
Vælg variation
Vælg variation