Zumba001.jpg
Zumba002.jpg

??

120,- / 240,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på den hotteste træningsform lige nu - 3 stk. Zumba drop’in timer på Danseskolen Academy of Street Salsa ved Thomas Nygaard

Dans dig i form med Zumba!

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Academy of Street Salsa

Hvis du har lidt svært ved at få løbeskoene bundet, så giver Dagens Tilbud dig chancen for at komme i form ved hjælp af dans. Prøv Zumba på Danseskolen Academy of Street Salsa og træn alle de muskler, du normalt ikke kommer omkring!

Danseskolen Academy of Street Salsa skal være for alle, siger Thomas, der er kunstnerisk leder på danseskolen. Derfor har han arbejdet med én metode til at lære fra sig. Det handler om "Learning by Doing". Der er fokus på at have det godt, og god mulighed for at lære en masse mennesker at kende. Det skal også være legalt at lave fejl, og derfor tager instruktørerne det fulde ansvar for elevernes indlæring, hvilket gør det nemmere for eleverne at kaste sig ud i det.

Zumba er fedtforbrænding på den sjove måde, fordi du får lov at danse dig gennem træningstimerne. Trinene er lette, musikken er latinamerikansk og du har det sjovt, alt imens dine muskler arbejder for fuld tryk. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage og du behøver heller ikke at være i god form - det skal Street Acadamy of Street Salsa nok sørge for at du kommer!

Det helt særlige ved Acadamy of Street Salsa er, at timerne er tilrettelagt, så du lærer trin fra salsa og hiphop, og det betyder, at du vil have nemmere ved at starte på et af danseholdene på skolen. Derudover er der ingen ventelister på skolen og det betyder, at du altid er sikret en plads på Zumba drop'in timerne.

Infoboks om Zumba

Zumba blev skabt i midten af 90'erne af sydamerikanske koreograf Alberto Perez. Den populære fitnessform er inspireret af den traditionelle salsamusik, kombineret med Alberto Perez's latinamerikanske rytmer. Zumba er en af de hurtigst voksende dansebaserede fitnessformer og højst sandsynligt skyldes det den smittende musik og de nemme dansetrin.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.09.2010 til 22.11.2010.

Max. 1 pr. personInformation

Åbningstider og hjemmeside:

Se åbningstider og plan over lektioner på www.streetsalsa.dk

Aftalepart

Academy of Street Salsa
CVR: ??
  • Academy of Street Salsa
    Undervisningen på Academy of Street Salsa foregår forskellige steder i København. Du kan finde adressen for de enkelte hold på hjemmesiden: www.streetsalsa.dk
Vælg variation
Vælg variation