Zonetherapi001.jpg
Zonetherapi002.jpg
Zonetherapi003.jpg

??

250,- / 500,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på 30 minutters zoneterapi, efterfulgt af 30 minutters akupunktur ved Bonnie Sindholt hos Medital Klinikken i hjertet af København

Bonnie Sindholt

Skribent: Katrine Nielsen

 

Prøv dig selv og dine grænser af og opnå forbedret livskvalitet med Dagens Tilbud: 30 minutters zoneterapi og 30 minutters akupunktur. De alternative behandlingsformer har opnået store resultater verden over og kan afhjælpe ubalancer i kroppen.

Bonnie Sindholt tilbyder akupunktur og zoneterapi hos Medital Klinikken i hjertet af København. De skønne, lyse lokaler udstråler en varme, der gør, at man straks føler sig velkommen. Bonnie Sindholt er uddannet på Gammel Kongevejs Zoneterapeut skole og Søborg Helseskole, hvor hun er uddannet zoneterapeut, akupunktør og massør. Med Dagens Tilbud, får du en times forkælelse på Bonnie Sindholts klinik, som består af en halv times zoneterapi og en halv times akupunktur.

Zoneterapi foregår ved, at du får trykmasseret forskellige reflekszoner under og over fødderne. Behandlingen er utrolig effektiv og kan afbalancere næsten alle former for ubalancer i kroppen, blandt andet fordøjelsesproblemer, allergi og stress. Zoneterapi er desuden blevet en meget udbredt behandlingsform og siden 2009 har det været muligt at få tilskud gennem Sygesikring Danmark.

Akupunktur er en ca. 4000 år gammel kinesisk metode til at bringe kroppen i balance ved at påvirke kroppens energibaner og uanset om du har tandpine, ondt i musklerne eller noget helt tredje, er akupunktur en god og naturlig måde, at få bugt med det. Synes du tanken om nåle måske er anelse skræmmende, så kan du være helt rolig, da behandlingen er smertefri. Du mærker blot et prik.

Bonnie Sindholt har været selvstændig siden 2005 og er RAB (Registreret Alternativ Behandler) godkendt. Den beskyttede titel må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis. Du er derfor i gode hænder på klinikken, hvor der vil blive taget hånd om dine behov.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.09.2010 til 24.12.2010.

Max. 150 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag, tirsdag & fredag: Åben efter aftale.

Tidsbestilling alle hverdage 8.00 - 17.00 på tlf. 21 72 64 64

www.bonniesindholt.dk

Anmeldelser

iFORM

"Akupunktur viste sig blandt 10 forskellige behandlinger mod appelsinhud eller cellulitis, på linje med kost og motion, som en klar topscorer for bedste resultat. Der findes ikke dokumenterede virkninger mod cellulitis, men, ikke uventet, viser akupunktur sig at have den ekstra virkning der skal til, for at fjerne det overflødige fedt."

Set i iFORM

Aftalepart

Bonnie Sindholt
CVR: 28949103

Adresse

Nørresøgade 27 a, 1 tv.
kbh K
  • xx
    Bonnie Sindholt V. Medital Klinikken
    Nørre Søgade 27.A, 1.tv.
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation