Få 60% rabat på en måneds medlemskab til Astanga Yoga Studio i hjertet af Nørrebro

Dynamisk og fysisk yoga for krop og sind

Skribent: May Silja Andersen Holm

Foto: Lasse Lundberg Andreasen

Gør noget godt for krop, sjæl og sind. Med Dagens Tilbud får du mulighed for at finde indre ro, blive mere smidig og opnå kropslig styrke ved 1 måneds medlemskab i det lækre Astanga Yoga Studio, på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro.

Astanga yoga er en af de mest dynamiske og fysisk orienterede former for traditionel yoga. Astanga yogaen blev grundlagt i Indien på en flere tusinde år gammel indisk filosofi og har siden været en meget eftertragtet yogaform, som også flere af berømthederne i Hollywood har brugt for at tone kroppen og styrke sindet.

Yoga betyder forening eller forbindelse, og Astanga yoga går ud på at synkronisere åndedræt og bevægelse, hvilket skaber en stærk varme, som renser muskler og organer.

Eskil fra Astanga Yoga Studio udtaler, at Astanga yoga er for alle, begyndere som erfarne udøvere. Han fortæller, at yogaen er et redskab til at forbedre menneskets livskvalitet, og uanset hvad du laver, vil yogaen hjælpe dig med at blive mere bevidst om dig selv. Astanga yoga har mange gode indvirkninger på din krop - den forbedrer udholdenheden, din styrke, dine spisevaner og dit immunforsvar, fremmer din spirituelle side, aktiverer dine indre organer og fordøjelsessystemet. Vi ses til Yoga!

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.09.2010 til 20.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider:

Hverdage: 4.30 - 22.00

Weekend: 6 - 19.00

www.astangastudio.dk

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Meget professionelle, varme mennesker 'der passer på dig', og samtidig udfordrer dig, så du ikke blir' alt for længe i din komfort-zone. Jeg oplever et sted, hvor man ikke bare går til gymnastik, men udvikler sit potentiale, også selvom du ikke hører til de aller yngste! Astanga Yoga Studio gir' simpelthen de almindelig fitnesscentre SÅ MEGET baghjul: både på stemning, dygtige undervisere, kvalitet og workshops."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Astanga Yoga Studio
CVR: 000

Adresse

Blegdamsvej 32,1 sal
2200 København N
  • Astanga Yoga København
    Astanga Yoga Studio
    Blegdamsvej 32, 1 sal
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation