Biomio001.jpg
Biomio002.jpg
Biomio003.jpg

dt

165,- / 330,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 for 1 på BioMios 100% økologiske udgave af brunch, Mokost – Prøv Danmarks største økologiske spisehus BioMio på Halmtorvet

BioMio elsker økologi

Skribent: Maja Burr Bækgaard

Foto: Lasse Lundberg Andreasen


BioMio er et hyggeligt og afslappet spisehus på Halmtorvet. Hos BioMio er der fokus på økologi og sundhed. Alle råvarer er 100% økologiske, og al mad er lavet fra bunden. Her er der ingen nemme løsninger, så spis bare løs med god samvittighed, for BioMio mad er godt for dig.

BioMio blev åbnet i februar 2009 af de to iværksættere Lars Svensen og Hans Schmidt og blev hurtigt manges yndlings spisehus. BioMio bruger udelukkende økologiske råvarer, og alt er lavet fra bunden, der er ingen tilsætningsstoffer og alt er frisk og nylavet, så man kan spise på BioMio med mere end god samvittighed.

De fleste af retterne har et højt indhold af grøntsager, for på BioMio skal retterne både smage godt og være sunde. BioMio koncentrerer sig også om bæredygtighed og ændrer derfor deres menu hver 3 måned, så sæsonens grøntsager kan blive brugt i menuen. BioMio prøver så vidt muligt at bruge råvarer fra Danmark, og på den måde gøre maden endnu mere bæredygtig. Derudover er træet fra møblerne lavet af certificeret træ, rengøringsmidler og papir er svanemærket og alle maskiner er miljøvenlige.

BioMio er et uhøjtideligt spisested med plads til alle slags mennesker, hvad enten de ønsker mokost, frokost eller aftensmad. Man bestiller og henter selv sin mad hos kokken, og kan derfor også forklare kokken, hvordan man bedst kan lide sin mad. Derfor er BioMio et rigtig godt sted for allergikere og børn med kræsne tunger, der kan slippe for det, de ikke kan tåle eller lide.

Hos BioMio er menukortet nemt og overskueligt. BioMio har indført et sjovt ikonsystem der hjælper med at vise, hvad hver ret indeholder. Et ikon med en engel betyder, at du kan spise denne ret med god samvittighed, et ikon med en djævel betyder, at det er en lidt mere syndig ret. Der er også low carb, børne, muskel-ikoner og mange mange flere.

God appetit.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.09.2010 til 31.12.2010.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Tilbuddet gælder kun til to ens Mokost.

Vigtigt: værdibeviset skal medbringes.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Åbent hverdage fra kl. 12.

Weekender fra kl. 11.

Mokost serveres i hverdage mellem 12-16 og i weekenden mellem 11-16.

www.biomio.dk

Anmeldelser

Spiseliv.dk

"Udover at være en af byens eneste 100% økologisk certificerede restauranter, er BioMio også Klima+ certificeret. Der er med andre ord lagt stor vægt på bæredygtighed, klima- og miljøvenlighed, men uden at det går hen og bliver for helligt"

Set på spiseliv.dk

Aftalepart

BioMio
CVR: 31756537

Adresse

Halmtorvet 19
Kbh V
  • BioMio
    BioMio
    Halmtorvet 19
    1700 København V
Vælg variation
Vælg variation