Halv pris på 2 smoothies to-go til Plenum på Skt Hans Torv

En ny-klassiker på Sankt Hans Torv

Af Frederik Plum

Når sommersolen så småt begynder at vise sit ansigt, er der få steder hvor Københavnerne flokkes som på Sankt Hans Torv. Torvet fyldes hurtigt af hundreder cykler, og hele det gamle brokvarter emmer af liv. Dagens Tilbud giver 2 for 1 på kølige smoothies to-go fra Plenum på Sankt Hans Torv.

Plenum har opnået klassiker-status på Sankt Hans Torv, og de fleste der gæster nattelivet på Nørrebro, har været forbi for at få en kold Heineken. Men på trods af, at det kan virke som om, at baren altid har været fast inventar på torvet, så er den kun fire år gammel.

Ulrik, der sammen med Henrik står bag Plenum, forklarer: "Vi overtog lokalerne fra den gamle Trafik Cafeen, som mange nok husker. Og det var jo en enorm kulturarv vi overtog, men samtidig var der brug for, at der skulle ske noget nyt." De to nye indehavere istandsatte lokalerne, men beholdt den karakteristiske 'trafiklys-dør'. Døren var en massiv trædør med tre runde ruder i rød, gul og grøn, ligesom et trafiklys.

Den karakteristiske dør blev desværre ødelagt for nyligt ved et indbrud. "Da vi erstattede den med en ny dør, gik det op for os, at der måske var forsvundet for meget stemning fra det gamle sted. Så vi har besluttet, at få den repareret, og sat op herinde på væggen." Siger Ulrik, og fortsætter, "Og så begynder vi at bruge røde, gule og grønne stearinlys, som en kærlig kommentar til den gamle Trafik Café."

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.05.2010 til 27.08.2010.

Skal være to-goInformation

Åbningstider:

Søn-man kl. 10.00-23.00

Tir-ons kl. 10.00-24.00

Tor kl. 10.00-01.00

Fre-lør kl. 10.00-02.00

www.cafeplenum.dk

Anmeldelser

AOK

 "I løbet af dagen kan du både få kaffe og kage og kolde fadbamser, men Cafe Plenum har også et cocktailkort, hvis du er i festhumør."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

 "Plenum har karakter og er lidt anderledes med sine citater, rå vægge og hul mellem de to lokaler. Fint øl og vinkort!"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Plenum
CVR: ??
  • Plenum
    Café Plenum
    Sankt Hans Torv 3
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation