Buch001.jpg
Buch002.jpg
Buch003.jpg
Buch001.jpg
Buch002.jpg
Buch003.jpg

dt

925,- / 1.850,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50 % på klip inkl. farve eller striber hos Frisør Buch i indre by – Få en eksklusiv oplevelse ved juniorstylisterne Nicolai Falkenberg og Jeppe Quist

Trendy mangfoldighed hos Frisør Buch

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Frisør Buch

For første gang nogensinde er det muligt at få rabat hos Frisør Buch i Landemærket ved Rundetårn. Indehaver Jesper Buchs grundfilosofi er, at tilbyde kunden en oplevelse af at få noget "ud over det almindelige". Med Dagens Tilbud får du halv pris på klip inkl. farve eller striber og Nicolai Falkenberg og Jeppe Quist, der begge er juniorstylister hos Frisør Buch, vil stå til rådighed med personlig vejledning, klip og farvning.

Frisør Buchs salon er et sammensurium af smukke og nøje udvalgte genstande, der står i flot kontrast. Det sorte gulv understreger det smukke, skinnende, sølvfarvede loft. Væggen langs frisørstolene er dekoreret med sort mosaik og fremhæver de hvidmalede vægge. Ud til vinduet står to smukke originale barberstole og på væggen hænger et gammelt bornholmer ur.

Blot det at træde ind af døren hos Frisør Buch, er en oplevelse i sig selv, og når du først er indenfor gør indehaver Jesper Buch det nemt at føle sig godt tilpas i den smukke salon med et kækt: "Velkommen i stuen". Det er alfa omega for Jesper Buch, at alle føler sig velkomne i salonen og derfor sørger han for han at signalere, at stedet er for alle, der ønsker en oplevelse, der bryder med det almindelige.

Jesper Buch fortæller: "Jeg kan godt lide at finde det ualmindelige frem i det almindelige" og uddyber, at det interessante netop ligger i at lade sig inspirere af mennesker i gadebilledet, da det primært er her, nye tendenser opstår. For Jesper handler frisørhåndværket om at være i besiddelse af en forståelse for det visuelle og samtidig skal teknikken selvfølgelig være på plads.

Med Dagens Tilbud vil frisørtalenterne Nicolai Falkenberg og Jeppe Quist, der begge er juniorstylister hos Frisør Buch, stå til rådighed med personlig vejledning og klip og farve, der passer til dine specifikke behov. Mens du venter på at komme under saksen kan du nyde en kop friskmalet kaffe af de fine retrokopper, der alle har forskellige blomstermotiver eller du kan lade dig inspirere af de mange farvestrålende modemagasiner, der ligger henkastet på den rå, matte sølvdisk, midt i en af byens bedste saloner.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.09.2010 til 14.11.2010.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tors: 8-18

Fredag: 8-19

Lørdag: Lukket

www.cyberbuch.com

Anmeldelser

Hair.dk

"Jesper Buch er en af Danmarks top stylister, og han har rejst verden rundt for at finde inspiration og undervise andre frisører. Hos BUCH er innovation et nøglebegreb og alle medarbejdere følger med i og er opdateret med de nyeste tendenser inden for branchen."

Set på hair.dk

Aftalepart

Frisør Buch
CVR: ??

Adresse

Bruunsgade
  • Frisør Buch
    Frisør Buch
    Landemærket 25-27
    1119 København K
Vælg variation
Vælg variation