Fotosession hos fotograf

Læg skønne pletskud under træet i år
Førpris

1.048,-

Din Pris

279,-

Du sparer 769 kr.
Udsolgt - 41 solgt

Skab personlige minder med professionelle portrætter

Med et professionelt fotoshoot kan du skabe minder for livet! Her stiller Janus skarpt på dig, din personlighed og dine bedste sider! Skal bedsteforældrene glædes med et portræt af børnebørnene til jul, eller skal hjemmet opdateres med et familieportræt? Hos Captured Fotostudie får du taget portrætter af erfarne Janus, som hvert år fotograferer hundredvis af familier og børn. Han har erfaring med at tage alle slags billeder lige fra landskaber og dyr til portrætter. I dag har han mest fokus på portrætter. Især familier med små børn og babyer er hans speciale. 

Tiden går så stærkt ...
... så husk at fange den, mens du kan! Forevig familien, den lille ny eller den flotte gravide mave. Billederne kan du nyde for evigt enten ophængt på familievæggen, eller skab glæde med en personlig fotogave.

Janus formår at skabe en hyggelig og sjov stemning under fotograferingen uden, at det virker for opstillet og stift. Så selvom du ikke bryder dig om at få taget billeder, skal I nok få en sjov oplevelse sammen. Tag familien med ind, og forevig dyrebare minder.

Janus har masser af ovenud tilfredse kunder og 4,8 ud af 5 stjerner på Facebook. Læs et lille udpluk af hans fantastiske anmeldelser:

"Vi skulle have lidt forskellige billeder, både baby, søskende, familie, par og portræt billeder. Janus var meget professionel og nærværende. Han var god til at få den bedste side fra os alle. I processen omkring udvælgelsen af billeder var Janus hjælpsom og ærlig, hvilket gjorde det nemmere. Vi kan varmt anbefale Janus." - Henriette, Facebook

"Super kompetent fotograf.
Janus havde mange gode ideer, som gav nogle flotte resultater til vores graviditetsfotos." - August, Facebook
 
"Vi har fået taget de dejligste billeder af vores lille dreng!
Vi kan slet ikke vente med at modtage dem
Fotografen var fuld af ideer til hvordan vores søn kunne sidde/stå/ligge og der kom bare de bedste billeder ud af det!" - Michella, Facebook

Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der må max. benyttes 1 værdibevis pr. person/gruppe.

OBS: Alle fotosessionerne er for op til 5 personer. 

Vælg mellem: 

  • 60 min. fotosession + et print i 18 x 24 cm (279 kr.)
  • 60 min. fotosession + et digitalt billede i fuld opløsning (279 kr.)

Pssst! Du kan bruge dit værdibevis helt indtil april!

loading map...
Captured Fotostudie
Randersgade 53 2100 København Ø