Nye retter: Valgfri menu hos Kutteren

Det er altid hyggeligt at spise på dækket - udsigt til Kbh's tårne og havn!
Førpris

110,-

Din Pris Fra

65,-

Du sparer 45 kr.
Udsolgt - 598 solgt

Vuggende bølger og valgfri menu

Vuggende bølger, Nyhavns farvede facader og sprød, saftig fisk, der har svømmet i Nordsøen. Så bliver det næsten ikke bedre, vel? Hos Kutteren i Havnegade får du en oplevelse, du sent vil glemme. På den smukke, gamle fiskekutter spiser du på det overdækkede dæk, hvor lune varmelamper sørger for at holde efterårsvejret væk. Her får du følelsen af at spise på havet – med udsigt til Københavns Tårne og en fantastisk menu på tallerkenen. 

Drømmer du om ægte Fish & Chips lavet af torsk med sprøde fritter og tartar-sauce? Eller er du mere til en saftig cheeseburger i blød brioche-bolle? Eller vil du smage fisk i en lækker burger? Du kan også vælge at få et stykke øko-rugbrød med hjemmelavet fiskefrikadelle eller fiskefilet. Hos Kutteren får du frit valg!

Meget mere end bare vand
Kutteren har måske én af Københavns bedste placeringer. Men restauranten er meget mere end bare vand. Her går de også op i det, der er på tallerkenen - og hvor det kommer fra. Kutterens fisk har svømmet i Nordsøen, deres økologiske mejerivarer kommer fra Andelsmejeriet Thiese – og de sprøde, gyldne fritter har startet deres rejse som kartofler dyrket i den jyske muld. 

Glæd dig til en hyggelig spiseoplevelse ud over det sædvanlige. 

Psst! Der er også en NO BEEF-burger til vegetarerne! 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • Fiskefilet eller fiskefrikadelle m. øko-rugbrød (65 kr.)
  • Fish'n'chips eller valgfri burger m. fritter og dip (85 kr.)

Psst! På Kutteren spiser I udenfor på dækket. Der er både overdækket og varmelamper, men husk gerne en (sømands)strik til de kolde dage. 

loading map...
Kutteren
Havnegade 52 1058 København K