Lash Lift og Brow Lamination hos Derma Solution

Lign en million fra det øjeblik, du vågner
Førpris

495,-

Din Pris Fra

199,-

Du sparer 296 kr.
Solgt 46

Drømmer du om fyldige bryn og smukke dådyrøjne?

I hjertet af København ligger den skønne klinik, Derma Solution. Her kan du forkæle dit ansigt med et lash lift og brow lamination, så du kan ligne en million fra det øjeblik, du vågner. 

Lash lift er den ultimative styling af dine vipper, hvor du får et vippebuk, som forlænger og former dine vipper, så de buer smukt opad. Dine vipper bliver løftet, perfekt adskilt og tydeligere markeret - helt uden brug af mascara!

Brow lamination giver dine bryn et fyldigere look, tilføjer længde/volume og sætter brynhåret på plads i en perfekt form. Behandlingen foregår ved, at brynhårene sættes i den ønskede groretning og herefter påføres lifting og fixing lotions. Efterfølgende påføres evt. farve og afslutningsvis en styrkende keratin behandling der specielt til at give nærig og hydrering til hvert enkelt hår. Til sidst rettes brynene med voks og pincet, så dine bryn står knivskarpt.

Med denne behandling har du altså smukke bryn og vipper, der sidder som de skal - fra du vågner, til du går i seng.

Hvorfor vælge Derma Solution?

Med en topscore på 4.7 og lutter 4 og 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og Facebook er Derma Solution det rette sted at blive forkælet. Se et udpluk af deres flotte anmeldelser her:

Altid skøn behandling hos Derma solution. Behageligt personale, som fortæller hvad næste trin i behandlingen er. Du har ingen tidsfornemmelse, når du ligger og lytter til behagelig musik og bliver nusset om. Kan varmt anbefales.
Nadia, set på Trustpilot.

Utroligt dygtig og kompetent behandler. Jeg følte mig i meget gode hænder og fik forklaret det hele undervejs. Omgivelserne er også utrolog lækre og meget behagelig afslappe de musik. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Bestemt et sted jeg vil anbefale og også selv benytte igen!
Julie Hansen, set på Trustpilot.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem følgende behandlinger:

  • Lash lift (199 kr.)
  • Lash lift inkl. farve af vipper (249 kr.)
  • Lash lift inkl. farve af vipper og bryn (349 kr.)
  • Brow lamination (249 kr.)
  • Brow lamination inkl. lash lift & ret og farve af bryn og vipper (499 kr.)

Psst. Derma Solution benytter profesionelle og anerkendte mærker!

loading map...
Derma Solution
Holmbladsgade 84, 2300 København S