marianne1.jpg
marianne2.jpg
marianne3.jpg
marianne4.jpg
marianne5.jpg
marianne6.jpg
marianne7.jpg
marianne8.jpg
marianne9.jpg
marianne10.jpg

Få en designer T-shirt fra Marianne Ingeborg Gerda

197,- / 394,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Skil dig ud fra mængden med en T-shirt fra Marianne Ingeborg Gerda. Designet er grafisk med et twist af humor, og T-shirten er i lækker kvalitet


Dansk design med et enkelt klik

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Shopper du normalt i highstreet-butikker som H&M og Zara på grund af din pengepungs størrelse, skal du slå til i dag. Du får nemlig en lækker designer T-shirt fra Marianne Ingeborg Gerda.


Den danske autodidakte designer Marianne Ingeborg Gerda etablerede sit nordisk inspirerede brand i 2007. Siden har hun leveret unisex kollektioner med kant, der på humoristisk vis kombinerer skæve snit med simple grafiske udtryk.

Marianne Ingeborg Gerdas kollektioner er populære og er blevet præsenteret under modeugen i København og i modens mekka Paris. Designet forhandles blandt andet i Danmark, Tyskland, Norge og Japan.

Stilen er et mix af sports/clubwear, der appellerer til den moderne individualist, da designet ikke er domineret af nuværende tendenser i modebranchen og modemagasinerne. Kollektionerne byder udover beklædning også på et udvalg af iøjnefaldende accessories i form af armbånd, tørklæder, sokker m.m.

Med dagens tilbud kan du vælge mellem seks forskellige T-shirts fra Marianne Ingeborge Gerdas sommerkollektion i størrelserne fra XS til XL. Du skal hente din T-shirt i Marianne Ingeborg Gerdas showroom på Puggaardsgade 7 på Vesterbro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.07.2011 til 07.10.2011.

Du skal hente din T-shirt i Marianne Ingeborg Gerdas showroom i København. Ring inden og aftal tid på 22 99 27 92

Du kan få din T-shirt i str.: XS, S, M, L, XL og i seks forskellige styles.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Aftalepart

Marianne Ingeborg
CVR: ??
  • Marianne Ingeborg
    Puggaardsgade 7
    1573 København V
Vælg variation
Vælg variation