Lycon-voks hos Art of Wellness

Slip for uønsket hår hos den topanmeldte klinik!
Førpris

475,-

Din Pris

199,-

Du sparer 276 kr.
Solgt 52
Dit tilbud slutter om 04:06:24:48

Vink farvel til skraber og røde knopper

Lycon er den førende voks på markedet fordi den er er skånsom for huden men stadig effektiv. Hos Art of Wellness sørger de for, at det er dig, som er i centrum, så du får en god og tryg oplevelse.

Skånsom og effektiv
Lycon er så effektivt, fordi det fjerner dine hår i begge groretninger på samme tid. Resultatet er en glat hud med færre røde knopper og indgroede hår. Efter behandlingen kan du nyde den glatte følelse i 3-6 uger.

Art of Wellness har mange glade kunder, der bliver ved med at komme tilbage. Læs et udpluk af de fantastiske anmeldelser herunder: 

"Udelukkende KUN gode oplevelser. Servicen er fantastisk, det er det skønneste team af meget søde damer og omgivelser og stemning er også i top. Jeg kan klart anbefale Art Of Wellness, ender altid med at komme igen efter endnu en behandling" - Facebook

"★★★★★ jeg er kommet hos Mette i 15 år, udover det er nogle skønne piger på klinikken, så leverer de service og kvalitet uden lige.... har anbefalet Mette og hendes klinik til flere og mange er kommet der i mange år som mig..... altid 5 stjernet behandling og Art of Wellness har min varmest anbefaling" - Facebook

 

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • Brazilian-voksbehandling med Lycon
loading map...
Art of Wellness Aps
Klampenborgvej 248 1 tv 2800 Lyngby