NYHED: Copenhagen Gelato

Hjemmelavet: 2 x 2 kugler og flødebolle hos ny isperle på Vesterbro
Førpris

88,-

Din Pris Fra

44,-

Du sparer 44 kr.
Solgt 66
Dit tilbud slutter om 01:05:09:35

Fra barnedrøm til populær isshop!

Det er ikke mere end 2 måneder siden, Vesterbro fik sin nyeste is-perle. Navnet er Copenhagen Gelato, og her bliver der lavet hjemmelavet gelato fra bunden. VesterbroLiv har allerede været forbi, og nu er det din tur.

Manden bag den populære isshop er Asim Tariq, og hos ham skinner kærligheden til is virkelig igennem. Siden han var helt lille har han drømt om at sælge is, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse - for som han siger: "Hvem elsker ikke bare is?"

Glæd dig til mange smage - du vælger frit, om du vil have 2 x 2 kugler med en stor flødebolle, eller om du hellere vil have en smagfuld boks is med hjem!

Moderne smage og klassiske teknikker
Hos Copenhagen gelato får du hjemmelavet is, der er mere cremet end det, du får andre steder. Her bliver der nemlig kun lavet de søde, kolde sager efter gammel italiensk teknik. Det er ægte gelato lavet på mælk - derfor får du en lavere fedtprocent, men den er silkeblød og mere intens end traditionel dansk is.

Til gengæld er der ikke skruet ned for smagene; hos Copenhagen Gelato finder du altid 20 slags is, der varierer, efter hvad ejeren lige er i humør til! Det er en unik blanding af klassiske teknikker og sjove smage.

Legesygen skinner igennem
Når man dykker ned i den indbydende ismontre, bliver barnedrømmen igen tydelig. Her finder du selvfølgelig både de klassiske smage som vanilje, chokolade og jordbær - men du kan også blive taget tilbage til barndommens kioskbesøg med Hubba Bubba - eller måske smage en blå 'Frost'-variant? Hos Copenhagen Gelato er det kun fantasien, der sætter grænser!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • To is med to kugler og flødebolle (44 kr.)
  • Lille boks 1 liter (75 kr.)
  • Mellem boks 1,5 liter (105 kr.)
  • Stor boks 2 liter (135 kr.)
  • Mega boks 3 liter (189 kr.)

OBS. Der er kort indløsning på denne kampagne - så skynd dig, mens det stadig er isvejr!

loading map...
Copenhagen Gelato
Colbjørnsensgade 15 1652 København V