Cryosauna og lysterapi

Boost dit vægttab, kollagenboost, heling af ar og skader m.m.!
Førpris

495,-

Din Pris Fra

245,-

Du sparer 250 kr.
Udsolgt - 103 solgt

Pas godt på dig selv med kryoterapi og infrarød lysbehandling i efteråret

Giv dig selv et boost, som øger dit energiniveau og sætter gang i forbrændingen. Kombinationen Cryosauna + lysterapi bruges til effektivt vægttab, heling af arvæv, skader og smerter og ikke mindst giver kombinationen et kæmpe kollagen-boost.
Behandling i cryosauna er en forholdsvis ny mulighed i Danmark, og Treatness.dk er det første Cryocenter i Danmark, hvor disse behandlinger udføres. De har udført flere end 10.000 behandlinger, og deres certificerede personale står gerne klar til at sammensætte et behandlingsforløb og besvare spørgsmål.

Lysterapi hjælper kroppen med at reparere sig selv
Du får den rigtige kombination af rødt lys med deres full-body lyspaneler fra JOOVV, som er verdensledende inden for lysterapi. Lyset har stor indflydelse på din krops celler og evne til at reparere sig selv, ved at styrke dine mitokondrier (din krops energiceller), som ofte er i underskud af det gode lys. Du vil med få behandlinger i øvrigt bemærke, at din søvn bliver bedre. Behandlingen varer i 12 minutter.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der kan max. benyttes 1 værdibevis pr. person. Du er dog velkommen til at købe flere og give i gave. 

Vælg mellem:  

  • 1 x Cryosauna (245,-)
  • 1 x Cryosauna + 1 x Lysterapi (355,-)

Psst! Du får 25 % rabat på klippekort til cryosauna og lysbehandling som Downtown-kunde på dagen for indløsning af din første behandling!

loading map...
Treatness.dk
Enghavevej 62, 1674 København V