Burger-combo hos Pop's Diner Box

Forrygende burgere, soda, fries og festivalstemning under Buen!
Førpris

140,-

Din Pris

84,-

Du sparer 56 kr.
Solgt 1706
Dit tilbud slutter om 00:05:28:04

Mød din nye burger-pusher

Så snart man træder ind under den hippe Bispebuen mellem Frederiksberg og Nørrebro, breder der sig en liflig duft af grill. Her ligger den nye perle af en burgerbar, POP's Diner Box, nemlig - og serverer mundvands-fremkaldende burgere med brioche-boller, sprøde fries og iskolde drikkevarer til deres sultne gæster.

Nu får du frit valg til 6 af deres menuer med snaskede burgere, sprøde fritter og kolde drikkevarer. 

Festivalstemning midt i byen
POP's ligger i en topmoderne container - i ægte festivalstil - under Buen. Her er parkeringspladsen nemlig omdannet til et vaskeægte festivalområde året rundt - fuldendt med skatebane, hyppige koncerter og masser af glade mennesker. Men vigtigst for den fuldendte festivalstemning er POP's, der slynger fantastisk snasket mad over disken eller ud gennem lugen.

En urban diner i særklasse
Glæd dig fx til saftige hand smashed burgere med løgpuré, en vegansk burger i særklasse og sprøde gyldne fritter. Du bestemmer selv, om du vil nyde herlighederne i urbane livlige omgivelser, eller om du vil have det med hjem og nyde i sofaen.

Men tag ikke vores ord for det! POP's bliver rost til skyerne på sociale medier; se bare et udpluk af deres anmeldelser her: 

Deres burger er så god! Karameliserede løg mhmn!! Sprøde pomfritter med chilimayo kan helt klart anbefales! Saftig og dejlig burger ufff - ilgooy, Google

Byens med afstand bedste vegetariske burger, endda med beyond beef. Eneste anke jeg har er, at jeg først har spist der i dag <3 - Niklas, Google

Snasket og bløde burgere, grove fritter, fint udvalg af dips og til en skarp pris. Jeg er fan - Martin, Facebook

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der skal min. købes 2 værdibeviser pr. person.

Du får: 

  • 1 x Burger-combo inkl. fritter og sodavand hos POP's Diner Box
loading map...
Pops Diner Box
Nordre Fasanvej 174, 2000 Frederiksberg