NYHED: Profhilo-behandling

Den mest innovative behandling til løs og slap hud på hals og ansigt
Førpris

4.500,-

Din Pris

1.995,-

Du sparer 2.505 kr.
Solgt 47
Dit tilbud slutter om 02:06:07:55

Ikke kirurgi - men det ligner

Når vi ældes, mister huden sin elasticitet - og det kan ses. Det skyldes bl.a. faldende niveauer af det naturlige elastin og kollagen. Men nu kan du få den tilbage med den banebrydende Profhilo-behandling hos Art of Wellness. Profhilo er ikke kirurgi - men det ligner! Her bliver Profhilo, der består af hyaluronsyre, som findes helt naturligt i huden, injiceret. Det stimulerer hudens naturlige produktion af både collagen og elastin - så den simpelthen regenererer sig selv! Resultatet er et synligt løft, opstramning og udglatning af området helt fra décolleté til hårgrænse!

Prisvindende behandling
Profhilo har vundet The Aesthetics Award og er den nyeste og mest innovative injektionsbehandling lovprist for dens effekter på alt fra 'kalkunhud' til rynker. Profhilo markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre uden BDDE-bindinger - og så kan resultatet holde i over et år!

Art of Wellness får fantastiske anmeldelser! Læs et udpluk herunder: 

"Udelukkende KUN gode oplevelser. Servicen er fantastisk, det er det skønneste team af meget søde damer og omgivelser og stemning er også i top. Jeg kan klart anbefale Art Of Wellness, ender altid med at komme igen efter endnu en behandling" - Facebook

"★★★★★ jeg er kommet hos Mette i 15 år, udover det er nogle skønne piger på klinikken, så leverer de service og kvalitet uden lige.... har anbefalet Mette og hendes klinik til flere og mange er kommet der i mange år som mig..... altid 5 stjernet behandling og Art of Wellness har min varmest anbefaling" - Facebook

 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

OBS! Klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelsen, og din behandling udføres af en sygeplejerske, hvilket er din sikkerhed for, at alle lovkrav overholdes.

Inden din behandling med Profhilo kommer du til konsultation, hvor du modtager mundtlig såvel som skriftlig information om behandlingen. Her tilrettelægger vi ligeledes en individuel behandlingsplan, som tager udgangspunkt i din alder, hudstruktur og -kvalitet. Der skal gå mindst 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. 

Du får: 

  • 1 Profhilo-behandling

Psst ... Det bedste resultat fås ved 2 behandlinger - du er velkommen til at købe flere værdibeviser!

loading map...
Art of Wellness Aps
Klampenborgvej 248 1 tv 2800 Lyngby