NYHED: 4 retter på No. Deux

Søerne: Nyåbnet bistro med respekt for ærkefransk håndværk og smag
Førpris

435,-

Din Pris

199,-

Du sparer 236 kr.
Udsolgt - 1602 solgt

Ærlig, ærkefransk og helt igennem elskelig bistro

Et stenkast fra Søerne i København er der åbnet en lille fransk perle. Siden deres åbning for kun 2 uger siden har holdet bag No. Deux haft et væld af glade, spisende gæster, der har nydt et overflødighedshorn af god smag og nærværende service. 

Så snart du slår dørene op til det smukke, blå lokale, føler du dig lige så velkommen, som hvis du sad på en familieejet bistro i Paris. Og maden kan matche! Glæd dig til en sæsonbaseret menu, der kan bestå af en klassisk tatar med karl johan-mayo og syltede svampe, der smelter på tungen, en hel perlehøne lavet på klassisk fransk manér og ikke mindst en sprød, blød og karamelliseret crème brûlée. 

Anmelderrost makkerpar står bag
Holdet bag har slået deres gastronomiske rødder på den anmelderroste restaurant LaLaLa, og du er sikker på, at alt fra vin til brød til mad er af den højeste kvalitet. No. Deux er køkkenchef Isens passionsprojekt; og da de helt rigtige lokaler blev ledige, slog han til. 

Hos No. Deux vil de gerne skabe så hjemlig en atmosfære, at du føler, du træder ind i hjemmet hos nogle gode venner – bare med virkelig god mad og professionel service på menuen. 

Smør og smag
Der er en grund til, at det franske køkken har været noget af det ypperste siden ... ja, altid. Deres smage, friske råvarer og sæsonbaserede tilgang fungerer. Derfor finder du ikke nynordiske råvarer og smalle dogmer på tallerkenen. Til gengæld får du de to bedste ting, det ærkefranske køkken kan byde på: smør og smag. 

Også i vinkælderen kan man mærke inspirationen fra Frankrig. Med flasker, udvalgt af den snart-uddannede sommelier og restaurantchef Christoffer, der er 50/50 natur og konventional vin er du sikker på, du finder et match - til maden og dig. 

Glæd dig til en aften i hyggelige rammer, og drøm dig til en ægte fortovsbistro i Paris. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 1600 værdibeviser til salg. 

Glæd dig til: 

  • 4 retter hos No. Deux
loading map...
Restaurant No Deux
Gyldenløvesgade 4 1569 København