Testamente, ægtepagt el. fremtidsfuldmagt

Slip for bekymringer: Sådan sikrer du dig selv og din familie
Førpris

3.000,-

Din Pris

1.199,-

Du sparer 1.801 kr.
Udsolgt - 11 solgt

Få personlig rådgivning i trygge rammer

Familie og Arv lægger stor vægt på at dine behov og ønsker mødes. Derfor får du altid personlig rådgivning og en samtale, når de udarbejder et testamente, en ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt hos dem. Det skaber tryghed, sikkerhed og eliminerer tvivls-spørgsmål eller tanker, du har.
 
Med et professionelt og juridisk korrekt testamente eller en ægtepagt undgår du familiesplid, som kan opstå i forbindelse med et dødsfald eller skilsmisse. 
 
Og vidste du, at ugifte samlevende ikke arver hinanden uden et testamente, selvom de har boet sammen i over 2 år?
 
Med en ægtepagt kan ægtefællerne få særeje i ægteskabet eller særeje for nogle aktiver og på denne måde undgå en deling af aktiverne/formuen. Ønsker I omvendt at dele jeres pensionsordninger (gælder kun for kapital- og ratepensioner) så kan I også få udarbejdet en ægtepagt om dette.
 
Med en fremtidsfuldmagt vil dine pårørende nemt og hurtigt kunne varetage dine interesser, hvis du fx mister evnen fx pga. sygdom eller ulykke. Ved at have lavet en fremtidsfuldmagt slipper dine pårørende  for at sætte en værgemålssag i gang og dermed umyndiggøre dig. Værgemålssag er en meget tidskrævende proces og kan være hård for familien. 

Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • 1 testamente
  • 1 ægtepagt 
  • Fremtidsfuldmagt
loading map...
Familie og Arv
Mokkavej 13, 2610 Rødovre