2 timers spa-tur for 2

Uforglemmelige spa-oplevelser hos Exuviance Spa & Wellness
Førpris

2.995,-

Din Pris

1.495,-

Du sparer 1.500 kr.
Solgt 20
Dit tilbud slutter om 03:04:47:54

Ultimativ forkælelse med en du har kær!

Trænger du og kæresten til kvalitetstid og forkælelse, er et romantisk spa-besøg den perfekte idé! Exuviance Spa & Wellness giver jer en uforglemmelig oplevelse. Her bliver I forkælet med en dag i luksus, ligemeget hvilken spa-oplevelse I vælger. 

Skal der skrues helt op for romantikken, så er det romantiske ophold lige noget for jer. Romantisk Spa er en skøn og uforglemmelig oplevelse med bl.a. massage, peeling, frugt og bobler, der efterlader dig og din partner afslappede og fulde af velvære i hinandens selskab.

Psst! Spa-oplevelserne er til både kvinder og mænd. I får plejet kroppen med ansigts- og kropsbehandlinger og kan vælge mellem 5 forskellige behandlinger!

Se videoen, vi har optaget hos Exuviance Wellness her:

 


Kunderne elsker Exuviance, og deres anmeldelser er ikke til at tage fejl af. På Google har de en score på 4.0:

Helt fantastisk wellness. Vi fik den helt store pakke med 2 timers behandling. Vi fik den samme behandler gennem alle behandlinger hvilket var rigtig godt og behageligt. Meget Serviceminded personale. Det eneste Kritik er at vand løbet i jacuzzien under massage. Men generelt var fantastisk oplevelse til en billig pris til 2 personer. Stor anbefaling herfra. (Anette)

Det var først gang vi besøgte Exuviance Wellness hvor vi fik 2,5 spa pakke. Det var helt fantastisk og anerleds oplevelse Til en fornuftig pris for 2 personer. Det var en hyggeligt og afslappe atmosfære, god service og dejlig massage.
Vi kommer helt sikkert tilbage. (Katrine)


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • 2 timers valgfri spa-oplevelse for 2 personer

Psst! Du kan bruge dit værdibevis i 6 måneder!

loading map...
Exuviance Wellness
Nørre Voldgade 46 1358 København K

Om Exuviance Wellness 
I kan glæde jer til ultimativ forkælelse i en hyggelig wellness-oase centralt i København. Uanset hvilken behandling I vælger, er I sikre på altid at møde kompetente behandlere. Personalet hos Exuviance Wellness er nemlig veluddannede og har mange års erfaring i branchen. De bruger de lækre professionelle produkter fra Exuviance, og med deres store faglighed vurderer de, hvad din hud har brug for, når de laver behandlinger.