11 serveringer hos Kinome

4★ i Berlingske - Japansk fusionskøkken klar med sommermenu
Førpris

663,-

Din Pris

289,-

Du sparer 374 kr.
Udsolgt - 325 solgt

Udsøgt gastronomi med respekt for traditionerne

På den smukke Strandvejen i Hellerup ligger der en japansk perle. Med en livslang respekt for sæsonvarer fra små producenter kreerer Kinomes kokke retter, der fokuserer på både at være spændende, nyskabende og velsmagende. Chef Huis køkken tager udgangspunkt i det japanske, men han er inspireret af hele verden. Derfor finder du også lette sommerretter som tempurareje med avocado en sauce på ål, oksekroketter og rødspætte katsu med græskar-puré og ørredæg på menuen. Og råvarerne er altid i særklasse!

Man spiser også med øjnene
På Kinome er der både gjort en masse ud af omgivelser og mad. Ligesom maden er lokalerne inspireret af både Japan og Norden. Du kan derfor nyde din overdådige menu i lyse lokaler med fokus på enkelhed og lækre materialer. Stolene i ask er specialdesignede, bordene er i massiv valnød - og de kunstfærdige anretninger taler virkelig for sig selv. Hos Kinome er du sikker på, at øjne og gane forkæles.

Berlingske anmelder
Berlingske giver også rosende ord og stjerner med på vejen. Og for nyligt har anmelderlegenden Søren Frank nævnt dem i guiden til de 'Bedste asiatiske restauranter'.

5 stjerner over hele linjen 
Men det vigtigste på Kinome er, at gæsterne får en spektakulær oplevelse. Og det kan du virkelig være sikker på. Kinome har nemlig lutter 5-stjernede anmeldelser på både Facebook og Tripadvisor

Læs fx her: 

Virkelig lækker mad. Innovativ fortolkning af det japanske køkken fusioneret med nordisk tilsætning. - Kirsten

Det kan varmt anbefales at besøge denne lille perle - længe siden jeg har fået så velsmagende sushi mm. Der er lagt kærlighed i kreationerne - spændende og lige lidt anderledes - vi kommer snart igen. - Charlotte

En absolut fantastisk madoplevelse, skal prøves. Velbekomme. - Lise 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 11 serveringer fra japanske Kinome

Pssst! Læs mere om din menu under 'Information'

loading map...
Kinome Japanese Fusion restaurant
Strandvejen 68C, 2900 Hellerup