The Full Experience hos DaDa i Indre By

Nyd 8-10 serveringer hos byens nye verdenskøkken
Førpris

495,-

Din Pris

295,-

Du sparer 200 kr.
Udsolgt - 556 solgt

Råvarerne er lokale - inspirationen er hentet i verdenskøkkenet

DaDa hører til det fornemme Hotel Skt. Petri i indre by. Køkkenet var tidligere inspireret af det krydrede mellemøstlige køkken, men nu er DaDa tilbage i en ny topform med et spændende koncept, hvor inspirationen er plukket i flere af verdens bedste køkkener. Fællesnævneren er enkelthed og delikate smage, og den skiftende menu præges af sæsonens råvarer.

Ingen dogmer på kortet
Restaurantens menu kan ikke plantes i et enkelt land, men er det tydeligt, at inspirationen hentes fra køkkener, der kendetegnes ved sin enkelthed. Både det japanske og franske spiller en central rolle, når det kommer til smagsgivere og præsentationer, og hoveingredienserne domineres af det nordiske køkken, så de fleste råvarer kan hentes lokalt. Derfor er det nordiske køkken en central del af hovedingredienserne, hvor både asiatiske og sydeuropæiske ingredienser og stile tilføres, så retten får et spændende udtryk - helt uden dogmer.

Den fulde oplevelse
Dada byder på  "The Full Experience" - 8-10 nøje tilberedte serveringer, der sender dig på en smagfuld rejse. Menukortet ændrer sig i takt med årstider og ingrediensernes tilgængelighed. På den måde sikrer køkkenet et mere bæredygtig kort, og du som gæst får den bedst mulige smagsoplevelse.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:

  • 'The Full Experience': 8-10 serveringer hos DaDa

 

Se eksempel på menu under 'Information'

loading map...
Dada CPH
Krystalgade 24 1172 København K