Luksus-ansigtsbehandling

Deluxe Skin: Prøv en behandling hos de bedste!
Førpris

699,-

Din Pris Fra

289,-

Du sparer 410 kr.
Udsolgt - 208 solgt

Bekæmp alderstegn, tør hud eller akne med Exuviance

Gør noget godt for dig selv eller en du holder rigtig meget af med en luksus-ansigtsbehandling hos professionelle Deluxe Skin.

Bekæmp tør hud, akne eller alderstegn med en ansigtsbehandling med professionelle Exuviance-produkter. Hos Deluxe Skin kan du vælge mellem to lange og lækre behandlinger. Begge inkluderer bl.a. en oxygenbehandling, der ved hjælp af koncentreret ilt puster høje koncentrater af aktive stoffer fra serum dybt ned i huden. Hos Deluxe Skin er du sikker på at få en behandling hos de bedste!

Resultater uden kemi eller kirurgi
Den ekstra lange behandling består også af Dermabrasion - til dig, der vil se store forskønnende resultater uden kemi eller kirurgi. Et fint diamant-slibehoved fjerner og forebygger fine linjer, pigmentering, grove porer, trist teint og urenheder - og det er helt smertefrit. 

Men tag ikke vores ord for det. Deluxe Skin får fremragende anmeldelser for deres service og resultater: 

Super tilfreds med min behandling!! Jeg har været til en ansigtsbehandling, som jeg har købt via. downtown. Det var en super lækker behandling og kommer helt klart igen! Super søde behandlere og lækker oplevelse, jeg har været hos mange klinikker og har først nu fundet en klinik som gør det jeg forventer med min behandling. Jeg ser allerede en stor forskel i min hud og kan klart anbefale det, da jeg virkelig har fået en flot glød i huden! - Trustpilot

5 stjerner til det sødeste personale. I dag fik jeg og en veninde lavet en dermabrasion med oxygen. Vi var meget tilfredse og så er det mega hyggeligt at være inde hos Anmol og melissa. Vi fik tilbudt et klippekort med kanon gode priser som vi takkede pænt ja til. Vi glæder os til at komme igen. Vi ses om 6 uger :-)  - Trustpilot


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 65 min. Deluxe Oxygen m. Exuviance (289 kr.) 
  • 75 min. Deluxe Oxygen m. Dermabrasion (389 kr.)

Psst! Du kan bruge værdibeviset i hele 6 måneder! 

loading map...
Deluxe Skin
Holmbladsgade 84 2300 København S