crossfit1.jpg
crossfit2.jpg
crossfit3.jpg
crossfit5.jpg
crossfit6.jpg
crossfit7.jpg
crossfit8.jpg
crossfit9.jpg

2 mdr. ubegrænset CrossFit og kampsportstræning hos CSA.dk

149,- / 898,-
  • 83% rabat
  • Slutter om

Træn så meget CrossFit og kampsport, som du orker i 2 mdr. hos CSA.dk, der tilbyder verdens bedste træningsmiljø for nybegyndere såvel som rutinerede

Begynder, motionist eller professionel kæmper?

Journalist: Durita Dybczak
Fotograf: Carsten Ettrup & Christian Graugart

CSA.dk åbnede dørene i 2003, og siden har deres primære fokus været at skabe de optimale rammer og vilkår for verdens bedste træningsmiljø. Uanset om målet er at komme i bedre form, at blive trimmet eller at nå verdenseliten, afhænger det af hele miljøet, både det sportslige og ikke-sportslige. Denne særlige kultur, sammen med de social bånd, der udvikles i klubben, er med til at skabe verdens bedste træningsmiljø.

Med dagens tilbud kan du selv sammensætte en varieret træning, som både er fysisk udfordrende og sjov samtidig. Prøv CrossFit, som er den nye ultimative form for styrke- og konditionstræning. Den er opbygget på naturlige og funktionelle bevægelsesmønstre. Træningen er en kombination af øvelser fra forskellige discipliner, f.eks. kropsvægtsøvelser, kettlebells, traktordæk, reb, trækslæder, gymnastiske øvelser, vægtstænger m.m. Det er med til at skabe variation og motivation, så du hele tiden vil blive udfordret på nye måder.

Eller giv dig i kast med kampsport som Brazilian Jiu Jitsu, som er en videreudvikling af det japanske Jiu Jitsu-system. Træningen består af stående brydning, nedtagninger, låse, stranguleringer og frigørelser.

Prøv også Kickboxing, som stammer fra Muay Thai med oprindelse i Thailand. Træningen består af boksning, clinch, sparke-, albue- og knæ-teknikker. Træningen foregår i et positivt miljø, hvor alle hjælper hinanden til at blive endnu bedre.

Eller hvad med en omgang Mixed Martial Arts, kendt fra UFC, som er den hurtigst voksende sport i USA. Træningen kan ses som en sammenkobling af grundelementerne fra Kickboxing, brydning og Brazilian Jiu Jitsu. Det vil sige, at man f.eks. træner gulvkamp med slag og stående kamp med nedtagninger.

CSA.dk lægger vægt på hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for kampsport. Der bliver kun undervist i teknikker, øvelser og bevægelser, som er gennemtestet utallige gange, så du er i helt trygge hænder. Undervisningen foregår i hold, som er inddelt i tre niveauer: intro, øvet og kamp, så du kan være med, uanset om du er begynder, motionist eller professionel kæmper.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.07.2011 til 05.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tilbuddet gælder kun personer, der ikke er medlem i forvejen.Information

Hjemmeside:

www.csa.dk

www.crossfit2400.dk

Åbningstider:

Man og ons: 7-21.30

Tirs og tors: 9-21.30

Fre: 10-20

Lør: 10.45-15.30

Søn: 12-13

Aftalepart

CSA.dk
CVR: 31443121

Adresse

Hvidkildevej 64 (Grøndal Centret)
2400 København NV
  • CSA.dk
    Hvidkildevej 64 (Grøndal Centret)
    2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation