thor_001.JPG
thor_002.JPG
thor_003.JPG

1 times kropsterapeutisk massage v/ Thor Storm

300,- / 600,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 hel times afstressende, forløsende, lindrende og dybdegående kropsterapeutisk massage v/ Thor Storm, der er uddannet kropsterapeut ved Body SDS

Fantastisk forløsende kropsterapeutisk massage

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Trænger du til fornyet energi og overskud? Så start sommerferien med en velfortjent selvforkælelse i form af en hel times forløsende og afstressende kropsterapeutisk massage. Kropsterapeut Thor Storm er uddannet ved Body SDS og i behandlingen har han både fokus på hele kroppen og på sammenhængen mellem krop og sind.

Hos Thor Storm får den klassiske kropsmassage baghjul. Udover at anvende dybdemassage i sit arbejde med kroppen, benytter han en bred vifte af andre teknikker, såsom unikke, pulserende massageteknikker, akupressur, tryk på særlige zonepunkter samt ledfrigørelse. Kropsterapi minder ikke om noget, som du tidligere har prøvet.

Behandlingen starter med, at du ligger på ryggen med et dejligt varmt tæppe over dig. Og så går kropsterapien i gang fra top til tå - ingen spændinger går Thor Storms næse forbi. Derefter er det ryggen, nakken og bagkroppens tur. Du kan virkelig mærke, at der bliver løsnet gevaldigt op efterhånden, som kropsterapien omhyggeligt skrider frem.

Behandlingen kan godt føles lidt hårdhændet, i hvert fald hvis du regner med at få en klassisk wellnessmassage, for det er der bestemt ikke tale om - kropsterapi er nemlig langt mere dybdegående. Thor Storm går virkelig ind og arbejder i dybden med kroppens muskel- og ledspændinger. Det kan godt være lidt smertefuldt, indtil musklerne er blevet bearbejdet, men når du svæver derfra efter en times forløsende behandling, er det det hele værd.

Hvis du ønsker det, kan Thor Storm udover at forbedre kroppens fysiske form også arbejde med den psykiske trivsel. Ved kropsterapi kombineres kropsmassagen med simple åndedrætsøvelser og giver mulighed for at arbejde med din personlige udvikling. Kropsterapi giver dig en helt ny følelse af indre ro og øger din kropsbevidsthed. Efter en times behandling hos Thor Storm kommer du ud med en helt ny følelse af velvære og overskud, og din krop vil være dig evig taknemmelig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.07.2011 til 01.03.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Bestil tid på www.thorstorm.dk.

Bemærk: kan først indløses fra d. 18. juliInformation

Åbningstider:

Man-fre: 9-18

Aftalepart

Thor Storm
CVR: 32047130

Adresse

Nørrebrogade 183, 1. sal
2200 KBH N
  • Thor Storm
    Nørre Søgade 27A
    1370 København K
Vælg variation
Vælg variation