8 serveringer på The Vietnamese

Anmelderne er enige: Prøv en af byens bedste asiatiske restauranter!
Førpris

455,-

Din Pris

295,-

Du sparer 160 kr.
Udsolgt - 307 solgt

4 ★ i Berlingske og JP: Rene og sanselige smage i hjertet af Kbh!

I Store Kongensgade i det inderste København finder du en perle af en vietnamesisk restaurant. The Vietnamese er flere gange blevet beskrevet som en af Københavns allerbedste asiatiske restauranter - og nu kan du glæde dig til en 8-retters menu, der sender dine smagsløg i feststemning og direkte østpå. 

Glæd dig bl.a. til traditionelle, sprøde vietnamesiske forårsruller, vietnamesisk sur/sød suppe, mango panna cotta - og meget mere! Hos The Vietnamese er de også eksperter i cocktails og god vin, så Downtown anbefaler, at du køber en vin- eller cocktail-menu på dagen!

Las os samles om maden
Sommeren er en tid, hvor man samles om oplevelser med gode venner - og måske er der noget eller nogen, som skal fejres. Hos The Vietnamese har chef Duc Hoy Ho sammensat en delikat menu, der er planlagt ned til mindste detalje. I kommer godt rundt om det vietnamesiske køkken, og smagene tager jer med på en rejse, I sent vil glemme.

Anmelderroste kokkebrødre bag gryderne
I spidsen for The Vietnamese står de to rutinerede Do-brødre, der har Vietnam som bagland. De værner om kvaliteten i deres mad, og her er det meste lavet fra bunden. Som Svend Rasmussen skriver i sin anmeldelse for Berlingske: "Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed". Nyd en hyggelig aften og skøn mad på den anmelderroste restaurant - det bliver en sand fornøjelse for dine smagsløg! 

Læs Jyllands-Postens rosende anmeldelse HER

Læs Berlingskes rosende anmeldelse HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der skal minimum købes 2 kuverter.

Der kan max. bestilles bord til 8 pers.

Glæd dig til: 

  • 8 serveringer på The Vietnamese (295 kr.)

DOWNTOWN ANBEFALER The Vietnameses tilpassede og afstemte vinmenu - eller deres super lækre cocktailmenu. De tilkøbes ved ankomst.
Vinmenu:

  • 4 glas: 295 kr.
  • 5 glas: 355 kr.

Cocktail menu:

  • 4 glas 325 kr.
loading map...
The Vietnamese
Store Kongensgade 91, 1264 København K