NYHED: Brunchmenu på 20 Grams

Besøg den topanmeldte Tripadvisor-darling i KBH K
Førpris

199,-

Din Pris

109,-

Du sparer 90 kr.
Udsolgt - 855 solgt

Kaffenørderi og hjemmelavede godter med hjerte

Så snart man træder ind på 20 Grams, i hjertet af København, føles det, som om solen begynder at skinne. Den solbeskinnede lille café minder om verdens hyggeligste dagligstue - med en af Københavns måske bedste brunchtallerkener på menuen. Her går skæve loppefund og ejeren Daniels store smil hånd i hånd med hjemmelavede, opfindsomme, nærende retter, farverige juicer og fantastisk aromatisk specialimporteret kaffe.

Nu kan du glæde dig til en brunch på din nye stamcafé - du får selv frit valg mellem drikke og de 3 forskellige bruncher. Her får du nybagt surdejsbrød med avocado, øko-æg, frisk youghurt og meget mere - eller en vegetarisk og vegansk version med chiagrød, masser af friske bær hummus og meget, meget mere. 

20 gram perfekt ristet gourmetkaffe

Hos 20 Grams går de ikke bare op i kaffe. Den tidligere baristatræner og ejer Daniel nørder det til perfektion. Du ser det tydeligt på de smukke små kunstværker, baristaerne laver med mælken - og selve navnet, 20grams, henviser da også til den perfekte mængde kaffe, der skal bruges til et shot espresso. Og selvfølgelig kan du smage forskellen! Bønnerne er specialimporterede fra Etiopien, og de bruges inden for en måned - hvor smag og aroma topper.

Et hjertebarn

20grams er på alle måder et familieejet hjertebarn. Ægteparret Daniel og Claudia deler sig op på gulvet og i køkkenet - og resultatet er, at du både kan smage kærligheden på tallerkenen - og mærke den i den intime service. Som en glad gæst har anmeldt på Facebook: "I recommend everything! Coffee, food, cakes, but most of all I recommend chats with the owners. They are simply such a wonderful and welcoming couple!"


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 1 x valgfri brunchtallerken + juice, smoothie eller valgfri kaffe hos 20 Grams
loading map...
20 Grams - Specialty Coffee Shop
Rosengården 13 1174 København