Akupressur + åndedrætsøvelser

Sun Kyeong: Oplev fordelene ved den verdenskendte metode
Førpris

900,-

Din Pris

275,-

Du sparer 625 kr.
Udsolgt - 115 solgt

Få din energi i topform hos Sun Kyeong Copenhagen

I den lyse og skønne klinik i indre by, kan du glæde dig til at genoplade din energi ved hjælp af den særlige sydkoreanske akupressur-teknik Ja Yeon Pa Dong, der kombinerer tryk og åndedræt. Denne metode vil hjælpe til en forløsning af eventuelle blokeringer og spændinger både fysisk og psykisk. Mangler du energi, har du kroniske smerter eller andre ubalancer? Så er Sun Keyong-metoden vejen frem for dig. Her bliver akupressurpunkter stimuleret over hele kroppen, samtidig med en speciel vejrtrækningsteknik, der skaber en speciel lydvibration, så kroppens energibaner bliver frie. Resultatet er en bedre naturlig strøm af Qi. 

En helkrops-behandling

Først vil der fokuseres på dit maveområde hvor stress og spændinger ofte sidder, hvilket bl.a. kan give fordøjelsesproblemer og rygsmerter. Derefter arbejdes der på større punkter på ryg, skuldre, hoved, arme og ben.
Udover akupressur bruger den erfarne behandler Siomara en åndedrætsteknik med lyd-vibration, der har vist sig at have en større effekt end blot berøring. Det opløser hårdnakkede knuder og bærer energi dybere ind i dine energi-kanaler.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 60 min. Sun Kyeong + åndedrætsteknikker
loading map...
Sun Kyeong Copenhagen
Fredericiagade 33