Ice cream DREAM fra Frb. Chokolade

Frit valg på is og toppings - nyd delikat is hele sommeren!
Førpris

59,-

Din Pris

39,-

Du sparer 20 kr.
Udsolgt - 1388 solgt

Is fra Frederiksberg Chokolade

Sommeren har for alvor ramt os og det betyder en ting: is! Frederiksberg Chokolade tilbyder lige nu og hele sommeren is med geniale toppings og perfekt sammensatte smage, der emmer af sol og sommer. Tag et smut forbi den ikoniske butik på Frederiksberg Allé - og sæt prikken over i'et på din sommerdag med en eksplosion af en is.

Du vælger selv, om din is skal smage af jordbær og fløde, trøffelis og saltet karamel, om du vil prøve den veganske version med tropiske smage af kiwi, lime og bær - eller en af de mange klassikere, der også er i montren. Alle is kommer med guf, toppings - og naturligvis husets egen chokolade.

Chokoladen kommer fra en af Københavns fornemste chokoladeforretninger. Frederiksberg Chokolade har siden 1923 langet hjemmelavede godter til den søde tand over disken. 

Hvem skal du dele oplevelsen med?

Psst! Hvis du ønsker isen to go, bliver den serveret i nye lækre papbægre i sommerfarver. Isen i glas kan nydes i caféen eller udenfor på Frederiksberg Chokolades solrige fortovscafe. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Der skal min. købes to værdibeviser.

Du får:

  • 1x Ice cream DREAM fra Frederiksberg Chokolade

Psst! Se vores favoritvarianter under "Information". Du afhenter din is i den hyggelige forretning på Frederiksberg Allé; spis i caféen eller tag den med dig.

loading map...
Frederiksberg Chokolade
Frederiksberg Allé 64 1820 Frederiksberg